Töredezettségmentesítő

UltimateDefrag 6.1.2

Az UltimateDefrag a merevlemez maximális teljesítményének az érdekében a leggyakrabban használt fájlokat a legegyszerűbben elérhető területére mozgatja, amivel akár szoftvereket is optimalizálhatunk. Időzhetjük a töredezettségmentesítést, tömöríthetőek a fájlok, rendszer információkat tekinthetünk meg a meghajtók írási, illetve olvasási sebességéről. Játékékok töredezettségmentesítéséhez is nagyszerű. A programmal 300 szorosára növelhetjük a számítógép teljesítményét, töredezettségmentesítés prioritása is kiválasztható.

A szoftver egy egyéni megoldással elérhető töredezettségmentesítő program amivel a többször is megnyitott tartalmakat a számítógép gyorsabb merevlemez területeire tudjuk mozgatni. Egy körgrafikonon tudja megjeleníteni a töredékeket. Az UltimateDefrag töredezettségmentesítővel a merevlemezt tudjuk optimalizálni, sokkal gyorsabban tudjuk az azokon elérhető fájlokat megnyitni.

Az UltimateDefrag letölthető verziója akár Windows 11 rendszeren is futtatható amivel fájlokat, illetve programokat is töredezettség mentesíthetünk.

A szoftver indítófelületét skinekkel módosíthatjuk, a körgrafikonon a töredezett tartalmak méretét is szerkeszteni tudjuk, rá lehet nagyítani.

SSD merevlemezekhez is kifogástalan algoritmussal futtatható töredezettségmentesítő az UltimateDefrag

SSD háttártárolókhoz is futtatható, a konfigurációs felhasználói felületen ki tudjuk választani, hogy töredezettség mentesítse a merevlemezt. A szoftverrel a merevlemezen található fájltöredékeket csoportosíthatjuk, optimalizálható, az adatokhoz történő hozzáférés sebességét tudjuk növelni. A Windows operációs rendszeren kiváló töredezettségmentesítővel akár szoftvereket, illetve játékokat is töredezettség mentesíthetünk amivel kiváló rendszerindítási jellemzőkkel tudjuk azokat futtatni. A programmal a fájlokat is tömöríthetjük, a beállításokat el tudjuk tárolni, a töredezett tartalmak keresési feladataihoz azokat importálni is tudjuk. Az UltimateDefrag szoftverek gyorsításához is kiváló.

Akár játékok nagyobb FPS értékekkel futtatásához remek töredezettségmentesítő program az UltraDefrag, a merevlemez paramétereiről rendszer információkat is meg tudunk jeleníteni, az iObit Smart Defrag alkalmazással ütemezve defragmentálhatóak a HDD-k.

Az UltimateDefrag eszközével rövidebb időn belül indíthatjuk el a Windows operációs rendszert, akár ütemezetten tudjuk a merevlemezt töredezettség mentesíteni. A kezdő számítógép futtatók is kényelmesebben tudják a fájlokat, illetve alkalmazásokat töredezettség mentesíteni.

UltimateDefrag

UltimateDefrag Összefoglaló:

 • Töredezettségmentesítő
 • a fájlokat a merevlemez gyorsabb területére mozgatja
 • kikapcsolhatjuk, illetve hibernálhatjuk a számítógépet a feladat után
 • szűrő funkció
 • szoftverek, játékok töredezettségmentesítéséhez
 • ütemezhető
 • Merevlemez írás, olvasási sebességének a teszteléséhez is hatékony
 • El tudjuk tárolni a konfigurációját
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.disktrix.com/index.php
UltimateDefrag letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UltimateDefrag
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Defraggler 2.22.9952023-12-10 Defraggler 2.22.995 (0)
  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. […]
 • Remo Drive Defrag 2.0.0.462020-09-06 Remo Drive Defrag 2.0.0.46 (0)
  A Remo Drive Defrag egy töredezettség mentesítő szoftver ami felhasználóbarátabb megoldásként kínál több funkciót a Windowstól. Az […]
 • PerfectDisk Pro 15.02020-06-17 PerfectDisk Pro 15.0 (0)
  A PerfectDisk Pro karbantartó szoftver egy profi töredezettség mentesítő alkalmazás amivel időzítetten lehet javítani az operációs […]
 • O&O Defrag Workstation 20.5 Build 6032017-08-11 O&O Defrag Workstation 20.5 Build 603 (0)
  Az O&O Defrag Workstation nevű HDD kezelő alkalmazással töredezettség mentesíteni tudod a merevlemezedet. A szoftvernek köszönhetően […]
 • Auslogics Disk Defrag 11.0.0.52024-05-01 Auslogics Disk Defrag 11.0.0.5 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag segítségével a merevlemezen tárolt tartalmak könnyebb elérését tudod biztosítani a Windows számára azáltal […]

Szólj hozzá