O&O Defrag Workstation 20.5 Build 603

Az O&O Defrag Workstation nevű HDD kezelő alkalmazással töredezettség mentesíteni tudod a merevlemezedet. A szoftvernek köszönhetően sokkal jobb teljesítményt tudsz kihozni a számítógépedből. SSD támogatással, időzíthetően is futtatható.

Ha egy korszerű, professzionális töredezettség mentesítő alkalmazást keresel, amivel akár le is cserélhető a Windows ezen jellegű karbantartó funkciója, akkor itt az O&O Defrag Workstation, ami funkcionálisan az egyik legalaposabb töredezettség mentesítő szoftvernek tekinthető.

Az O&O Defrag Workstation letöltése után az alkalmazást csak telepíteni kell, ezt követően egy igen modern, meglepően korszerű kezelőfelület biztosít. A szoftver különlegessége, hogy nem csak hagyományos manuális töredezettség mentesítésre használható fel, hanem időzíteni is lehet, ebben az esetben sokkal kevesebb felhasználói beavatkozás mellett látja el a funkcióját. A hagyományos merevlemezeken kívül SSD tárolók esetén is teljes kompatibilitás mellett használható. Akik szükségesnek tartják akár Boot idejű töredezettség mentesítésre is felhasználhatják, ezt a funkciót külön engedélyezni kell a számára. Alapértelmezetten ki van kapcsolva.

Az O&O Defrag Workstation információszerzésre is kiváló, meg tud jeleníteni néhány fontosabb tulajdonságot a számítógéped merevlemezéről. Tájékoztatni tud a töredezettség állapotáról, mekkora a szóban forgó hardver tárkapacitása.

Az O&O Defrag Workstation töredezettség mentesítőjére jellemző még egy különleges funkció, vele akár adott előre kiválasztott fájlokat is tudsz optimalizálni. Automatizált futtatáskor, csak ki kell választani azt a meghajtót amit defragmentálnál.

A program tartalmaz még egy privát jellegű fájltörlő funkciót, vele a merevlemezeden található üres hely írható felül véletlenszerű adatokkal. Az alkalmazás úgy lett megtervezve, hogy az egyszerűséget és az alapos eredményeket biztosítsa minden felhasználónak.

Az O&O Defrag Workstation helyett választhatod az Auslogics Disk Defrag vagy az igen népszerű IObit Smart Defrag nevű alkalmazást. Az utóbbi alkalmazás nem csak hogy ingyenes, hanem Magyar nyelven is használható.

Az O&O Defrag Workstation egy prémium kategóriás töredezettség mentesítő szoftver, amivel akár időzített formában tudod optimalizálni a merevlemezedet. Nagyon egyszerű a használata, ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

O&O Defrag Workstation

O&O Defrag Workstation összefoglaló:

 • Töredezettség mentesítő szoftver
 • korszerű felhasználói felület
 • SSD támogatás
 • időzíthető
 • rengeteg speciális beállítás
 • alapvető merevlemez információk megjelenítéséhez
 • privát HDD tisztító funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.oo-software.com/en/products/oodefrag


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
O&O Defrag Workstation
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
229 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltimateDefrag 6.1.22023-05-19 UltimateDefrag 6.1.2 (0)
  Az UltimateDefrag a merevlemez maximális teljesítményének az érdekében a leggyakrabban használt fájlokat a legegyszerűbben elérhető […]
 • Auslogics Disk Defrag Pro 4.13.0.02023-08-09 Auslogics Disk Defrag Pro 4.13.0.0 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag Pro a merevlemez teljesítményének az optimalizálására használható prémium töredezettségmentesítő szoftver. […]
 • Auslogics Disk Defrag 11.0.0.32023-07-11 Auslogics Disk Defrag 11.0.0.3 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag segítségével a merevlemezen tárolt tartalmak könnyebb elérését tudod biztosítani a Windows számára azáltal […]
 • UltraDefrag 7.1.42020-03-02 UltraDefrag 7.1.4 (0)
  Az UltraDefrag egy Free alkalmazásként igénybe vehető könnyed és hatékony töredezettségmentesítő szoftver. Több elemzési módszer, […]
 • JetDrive 9.9.32019-07-07 JetDrive 9.9.3 (0)
  A JetDrive egy csekély mérettel, erőforrás igénnyel rendelkező karbantartóként használható szoftver. Az alkalmazással töredezettség […]