Puran Defrag 7.7.1

A Puran Defrag egy hatékony és könnyen használható segédalkalmazás, amivel a merevlemezedet tudod töredezettség mentesíteni. Erre rengeteg hasznos funkciót biztosít, időzíthető, kizárások alkalmazhatóak, vele akár gyorsabbá tehető a gép indulása is. Free alkalmazás.

Ha egy kis méretű, jól konfigurálható töredezettség mentesítő szoftvert keresel amivel jobb teljesítményt tudsz kihozni a számítógépedből, le szeretnéd cserélni az operációs rendszer erre szakosodott szolgáltatását, itt a Puran Defrag.

A szoftver nem tartalmaz semmilyen extra funkciót, kizárólag a legfontosabb opciókat biztosítja, ami ezen a területen elengedhetetlenek. Ami igen hasznosnak tekinthető az esetében, hogy egy úgynevezett Boot idő töredezettség mentesítés is kezdeményezhető. Ezt akár a gép minden indulásakor el tudja végezni. A Puran Defrag letöltése és telepítése után egy átgondolt, jól megtervezett felhasználói felületen választható ki, hogy mely meghajtót szeretnéd töredezettség mentesíteni.

Alapvetően két módon használható, vagy elsőnek elemzést indítunk, vagy egyből munkára fogjuk. Az első variáció esetén egy átfogó jelentést szolgáltat arról, hogy érdemes e futtatni a programot. A szoftver haladó felhasználók számára számos különleges beállítást is biztosít, természetesen ezeket a paramétereket nem szükséges módosítani csak abban az esetben ha egyedi elvárások merülnek fel.

A Puran Defrag által biztosított feladatok akár időzített formában is végrehajthatóak, sőt megváltoztatható a prioritás, így gazdaságosabban bánik az erőforrásokkal.

Ha a szóban forgó feladatot egy olyan időpontban szeretnéd elvégezni, amikor nem használod a PC-t, akár a gépet le is állíthatod ez is egyetlen kattintással kezdeményezhető. Ha egy adott mappát ki szeretnél hagyni, kizárásokat is alkalmazhatsz, ez az opció méret alapján is paraméterezhetővé válik.

A Puran Defrag nevű alkalmazás elérhető a Puran Utilities karbantartó alkalmazás keretein belül is.

Helyette választhatod még az igen népszerű Defraggler nevű alkalmazást, vagy az IObit Smart Defrag-ot. Az utóbbi szoftver kezelőfelületét skinekkel változtathatod meg.

A Puran Defrag egy kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos lehetőségeket biztosító töredezettség mentesítő program, amit akár időzített formában is futtathatsz. Kizárások támogatással. Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

Puran Defrag

Puran Defrag Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Puran Defrag
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • O&O Defrag Workstation 20.5 Build 6032017-08-11 O&O Defrag Workstation 20.5 Build 603 (0)
  Az O&O Defrag Workstation nevű HDD kezelő alkalmazással töredezettség mentesíteni tudod a merevlemezedet. A szoftvernek köszönhetően […]
 • IObit Smart Defrag 6.2.5.1292019-05-29 IObit Smart Defrag 6.2.5.129 (0)
  Az IObit Smart Defrag egy Magyar nyelven használható látványos felépítéssel rendelkező töredezettségmentesítő szoftver aminek […]
 • Disk Defrag (Glarysoft) 5.0.1.572014-09-04 Disk Defrag (Glarysoft) 5.0.1.57 (0)
  A Disk Defrag segítségével egyszerűen, akár időzítve tudod töredezettség mentesíteni a merevlemezedet. Ez a Free alkalmazás javítja a […]
 • Defraggler Portable 2.21.9932016-03-16 Defraggler Portable 2.21.993 (0)
  A Defraggler Portable ideális alkalmazás arra hogy le tudd cserélni a Windows beépített töredezettség mentesítő szolgáltatását egy […]
 • Auslogics Registry Defrag 11.0.21.02018-12-19 Auslogics Registry Defrag 11.0.21.0 (0)
  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség […]