A Sniptool képlopóját telepítés nélkül is használhatod, képek szerkesztését is támogatja

A viszonylag egyszerű technikát támogató képlopó alkalmazással az elkészített képeidet szerkeszteni is tudod, ha esetleg feliratokat helyeznél el rajta funkcionálisan ebben is jeleskedik, több módszert biztosít az egyedibb végeredmény eléréshez. A Sniptool nevű alkalmazást még telepítened sem kell. A képlopóval egy feladaton belül fotómontázsokat tudsz készíteni a többszörösen megismételt fotó archivációkból.

A telepítés nélkül használható képlopó szoftver JPG, PNG képformátumban tud menteni, majd azt azonnal szerkesztheted a legnépszerűbb eszközökkel. A Sniptool több módszerrel is tud adott területekről képernyőmentést készeni, szabad kézzel kijelölt területekről, aktív megnyitott ablak, vagy akár a teljes asztali mozzanatól. Ha a szoftvert kipróbálod nincs szükség a későbbiekben arra hogy képszerkesztő programot használj ha esetleg azon feliratot szeretnél elhelyezni a saját elképzeléseid szerint. Rajzolhatsz még vele, objektumokat helyezhetsz el rajta, majd a neked megfelelő helyre, illetve formátumban menti el, az általad megadott névvel.

Fotómontázsok összeállítása képlopásokból…

A többszörösen megismételt, egy munkafolyamaton belül elkészített képlopásokból egy feladaton belül akár fotómontázsokat is tudsz készíteni.

Ha egy olyan Screeenshot készítő programot szeretnél használni amit nem kell telepíteni, több gépen használnád úgy hogy azt egy cserélhető adathordozóról futtatod, hamar elnyerheti a tetszésedet. Az ingyenes Sniptool innen szerezhető be.

Sniptool – képlopó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Sniptool képlopóját telepítés nélkül is használhatod, képek szerkesztését is támogatja
Szerző
Leírás
Ingyenes képlopó alkalmazás szerkesztő funkcióval, amit akár fotómontázsok létrehozásához is használhatsz. Nem más mint a Sniptool.

Kapcsolódó szoftverek