ScrnSnap: Képlopó szoftver Windows 10-re…

Kis erőforrás mellett, telepítés nélkül igénybe vehető képlopó szoftver a ScrnSnap, Ha már Windows 10 operációs rendszert használsz, teljes kompatibilitással veheted igénybe rajta. Természetesen teljesen ingyenes.

Ha egy Windows 10 kompatibilis kevés helyen is elférő képlopó alkalmazás után kutakodsz, akkor kifejezetten a te számodra lett kitalálva a ScrnSnap nevű szoftver.

Nem csak hogy minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, de még a telepítésével sem kell bajlódnod, hisz hordozható, több gépen is futtatható egy USB kulcsról.

A ScrnSnap támogatja, hogy az egyedi képlopásokhoz billentyűkombinációs parancsokat rendelj, meg tud örökíteni szabadon kijelölt területeket, aktív ablakot, teljes képernyőt, ez kizárólag csak a felhasználójától függ.

Szerencsére a mentési formátum sem fog problémát okozni, hisz az összes elterjedt kiterjesztést ismeri. Némi hátrányként említhető, hogy a ScrnSnap nem tud Magyar nyelven, de talán ez nem akkora probléma, mivel a felhasználói felület és a beállítások ésszerű elrendezés szerint lettek csoportosítva.

Megadható a számára hová mentse el a végeredményt, a képlopás késleltethető, automatizálható a screenshotok területének a kiválasztása, ez inkább akkor hasznos rendszeresen adott területet akarunk lefényképezni.

A képernyőképek megosztására sem kell külön programot installálni, hisz ez is rábízható.

A ScrnSnap egy Windows 10 kompatibilis képlopó program, amit nem kell telepíteni, rengeteg egyedi beállításhoz biztosít hozzáférést, természetesen a mentési formátum kiválasztásakor sem esünk korlátozások közzé. Ingyenes változat.

ScrnSnap Keplopo szoftver Windows 10-re-164926

Képlopó szoftver Windows 10 támogatottsággal: ScrnSnap


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ScrnSnap: Képlopó szoftver Windows 10-re…
Szerző
Leírás
Kis erőforrás mellett, telepítés nélkül igénybe vehető képlopó szoftver a ScrnSnap, Ha már Windows 10 operációs rendszert használsz, teljes kompatibilitással veheted igénybe rajta. Természetesen teljesen ingyenes.

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows 10 Manager 3.3.22020-09-03 Windows 10 Manager 3.3.2 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • Auto Screen Capture: Időzíthetően használható képlopó2020-08-23 Auto Screen Capture: Időzíthetően használható képlopó (0)
  Időzített képlopásokat készíthetünk a Windows asztali környezetről ezzel az ingyenes még telepítést sem igénylő alkalmazással az Auto […]
 • Tweak-10 1.02020-07-21 Tweak-10 1.0 (0)
  A Tweak-10 egy Windows 10 operációs rendszerre létrehozott karbantartó szoftver, amivel egy kiváló konfigurálót is ki lehet próbálni. […]
 • W10Privacy 3.5.0.02020-06-23 W10Privacy 3.5.0.0 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Paint 3D 6.20032020-04-19 Paint 3D 6.2003 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]