ScrnSnap: Képlopó szoftver Windows 10-re…

Kis erőforrás mellett, telepítés nélkül igénybe vehető képlopó szoftver a ScrnSnap, Ha már Windows 10 operációs rendszert használsz, teljes kompatibilitással veheted igénybe rajta. Természetesen teljesen ingyenes.

Ha egy Windows 10 kompatibilis kevés helyen is elférő képlopó alkalmazás után kutakodsz, akkor kifejezetten a te számodra lett kitalálva a ScrnSnap nevű szoftver.

Nem csak hogy minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, de még a telepítésével sem kell bajlódnod, hisz hordozható, több gépen is futtatható egy USB kulcsról.

A ScrnSnap támogatja, hogy az egyedi képlopásokhoz billentyűkombinációs parancsokat rendelj, meg tud örökíteni szabadon kijelölt területeket, aktív ablakot, teljes képernyőt, ez kizárólag csak a felhasználójától függ.

Szerencsére a mentési formátum sem fog problémát okozni, hisz az összes elterjedt kiterjesztést ismeri. Némi hátrányként említhető, hogy a ScrnSnap nem tud Magyar nyelven, de talán ez nem akkora probléma, mivel a felhasználói felület és a beállítások ésszerű elrendezés szerint lettek csoportosítva.

Megadható a számára hová mentse el a végeredményt, a képlopás késleltethető, automatizálható a screenshotok területének a kiválasztása, ez inkább akkor hasznos rendszeresen adott területet akarunk lefényképezni.

A képernyőképek megosztására sem kell külön programot installálni, hisz ez is rábízható.

A ScrnSnap egy Windows 10 kompatibilis képlopó program, amit nem kell telepíteni, rengeteg egyedi beállításhoz biztosít hozzáférést, természetesen a mentési formátum kiválasztásakor sem esünk korlátozások közzé. Ingyenes változat.

ScrnSnap Keplopo szoftver Windows 10-re-164926

Képlopó szoftver Windows 10 támogatottsággal: ScrnSnap


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ScrnSnap: Képlopó szoftver Windows 10-re…
Szerző
Leírás
Kis erőforrás mellett, telepítés nélkül igénybe vehető képlopó szoftver a ScrnSnap, Ha már Windows 10 operációs rendszert használsz, teljes kompatibilitással veheted igénybe rajta. Természetesen teljesen ingyenes.

Kapcsolódó szoftverek

 • Mini Radio Player 6.2.2.0.02022-01-09 Mini Radio Player 6.2.2.0.0 (0)
  A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel […]
 • Windows 10 Manager 3.5.8.02021-12-07 Windows 10 Manager 3.5.8.0 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • Start10 1.97.12021-12-02 Start10 1.97.1 (0)
  A Start10 egy hatékony Start menü szoftver amivel az előzőleg kiadott operációs rendszereknél használt indítófelületet használhatjuk. […]
 • Képlopó, képmegosztó, képszerkesztő az iTop Screenshot2021-10-31 Képlopó, képmegosztó, képszerkesztő az iTop Screenshot (0)
  A képlopó szoftver egy alapvető Windows ismerettel rendelkező felhasználóknak is egyszerű azonnali áttekinthetőséggel futtatható […]
 • W10Privacy 3.7.0.92021-09-20 W10Privacy 3.7.0.9 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]