Blog

Képszerkesztést, illetve fájlok megosztásához futtathatjuk a TweakShot Screen Capture képlopóját

Egy univerzális multimédiás program amivel több szinte bármilyen felhasználási területre megfelelő formátumban, illetve eljárással lehet képlopásokat készíteni. A TweakShot Screen Capture fotókat, illetve videófelvételeket is támogat. Képszerkesztő, illetve fájlmegosztó kiegészítővel.

A szoftver egy korlátlan funkcionalitással rendelkező képlopó szoftver amivel képet lehet létrehozni a teljes asztali tevékenységről, illetve a manuálisan kijelölt területről. A szoftver képszerkesztője a fotók átméretezése, objektumok, rajzolás, feliratozás, forgatás, vágás, illetve minden fontosabb szerkesztő funkció kiválasztható. A TweakShot Screen Capture eszköze akár videó felvételek létrehozására is kipróbálható ahol a képek létrehozásához szükséges profi modern projektek létrehozását is támogatja ami szinte bármilyen területen felhasználható.

A program akár Online Stream felvétel létrehozásához is használható ahol az szórakozásra, üzleti felhasználásnál is hatékony.

A képek, illetve a videófelvétel készítése egy felhasználóbarát módszerrel lehet ahol akár gyorsbillentyű parancsokkal lehet elindítani, leállítani, illetve a szükséges funkciókat elérni. Az TweakShot Screen Capture képlopó, illetve videó felvevő szoftver innen szerezhető be.

TweakShot Screen Capture – képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képszerkesztést, illetve fájlok megosztásához futtathatjuk a TweakShot Screen Capture képlopóját
Szerző
Leírás
Korszerű képlopó alkalmazás ami képszerkesztőt is tartalmaz, videó felvételeket lehet készíteni, a TweakShot Screen Capture fájlmegosztót is biztosít.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá