YouTube Stream szoftver ami videó felvevő, illetve képlopóként funkcionál: Captura

A képlopó alkalmazás mellett rengeteg előnyös tulajdonságot lehet felhozni. A Captura több mint egy Screenshot készítő, mivel vele az elkészült videó felvételt akár azonnal a YouTube-ra lehet feltölteni Streamingeléssel. Ennek köszönhetően a végeredményt egyszerűbben tudod megosztani azokkal akikkel csak szeretnéd.

Ingyenes, barátságos felhasználói felület, rengeteg extra funkció, csak hogy néhány előnyös tulajdonságot említsünk a címben említett programról, a Captura képlopójáról. A szoftverrel képlopást készíthetsz a teljes képernyőről, adott területről, de ha az adott felhasználási hely videót igényel, ezt AVI, MP4, WebM, GIF formátumban tudod megtenni.

Képlopó, remek funkcionalitással…

Természetesen az előzőleg említett formátumban tárolható a merevlemezen, vagy Stream formában azonnal megosztható a YouTube-on. Lehetőség van csak audiót felvenni, illetve webkamera felvételeket készíteni ha egy prezentációt szeretnél létrehozni. Fotóknál azt szintén megoszthatod az ingyenes Imgur hálózatán.

A YouTube Stream támogatással ingyenesen kipróbálható szoftver innen szerezhető be.

A Captura remek lehetőség, hogy egyszerűen, hatékonyan, adott felhasználási területnek megfelelően tudj képlopásokat készíteni Windows rendszeren. A szoftver a végeredmény azonnali megosztására használható fel itt kép, vagy videó formájában történhet.

Captura – Képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube Stream szoftver ami videó felvevő, illetve képlopóként funkcionál: Captura
Szerző
Leírás
Captura - Képlopó szoftver ami YouTube Stream funkciót is tartalmaz videók felvételekor

Kapcsolódó szoftverek