Captura 8.0.0

A Captura egy igen alapos, ígéretes képlopó szoftver aminek az egyik leginkább említésre méltó előnye, hogy szinte bármilyen forrásból tud tartalmakat igény szerint rögzíteni. A szoftver képernyőmentést készít kép, videó, hang formájában. Támogatja a webkamerákat, illetve a mikrofonokat, a PC-hez csatlakoztatott külső eszközökkel remekül együtt tud működni. A Free alkalmazás AVI, MP4, WebM, GIF, Stream, YouTube Stream formátumban tud dolgozni. Gyorsbillentyű parancsokkal is el lehet indítani. Az egyik legjobb képlopó szoftver.

A képlopó szoftver mellett szinte csak előnyös paramétereket lehet említeni mivel rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik aminek köszönhetően az egyik legjobb képlopónak tekinthető a Captura. Ingyenes.

A Captura letölthető telepíthető, hordozható változatban, tudásban teljesen ugyan azokat a funkciókat biztosítja amire szükség van azért hogy az elvárásaid szerint tudd megörökíteni azt az adott tevékenységet Windows asztali környezetben amit éppen teszel.

A Captura nevű alkalmazás egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármiről, bármilyen formátumban tud felvételeket készíteni, legyen az kép, videó, vagy hangfelvétel. Természetesen ezt bármilyen felbontásban. Formátum szempontjából már némileg el van maradva, csak néhány ma népszerűbb kodek kimenet választható ki, de ezt később bármikor módosítani lehet konvertálással.

YouTube Stream, képlopás egyetlen szoftverrel…

Ha még nem hallottál, nem használtad a Captura nevű programot, az hordozható változatban is beszerezhető, teljesen ugyan azokat a tulajdonságokat fedezheted fel rajta a futtatásakor mintha a telepíthető verzióval állnál szemben. Remek, dizájnos, kifejezetten egyszerűen navigálható felhasználói felülettel rendelkezik. Kevés képlopó szoftverre jellemző hogy a végeredményt akár Streamingelni is lehet, ezt az ingyenes Captura támogatja, vele a videó felvételt akár azonnal valós időben a YouTube videómegosztóra Streamingelheted azért hogy bárki megtekinthesse.

Funkciónként külön-külön felhasználható alternatívája a PicPick képlopásokhoz, míg a Bandicam videó felvételek készítésére ideális.

A Captura nevű alkalmazással képlopásokat készíthetsz, videó formájában rögzítheted az asztal tevékenységedet, illetve webkamera felvételek készíthetőek adott projektekhez. Hordozható változatban is beszerezhető, ingyenes kiadás.

Captura Összefoglaló:

 • képlopó program

  Captura

 • videó felvevő
 • Webkamera támogatás
 • YouTube Stream
 • telepítést nem igénylő változatban is letölthető
 • Remek megtervezéssel rendelkező felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://mathewsachin.github.io/Captura/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Captura
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Captura Portable 8.0.02019-03-04 Captura Portable 8.0.0 (0)
  A Captura Portable telepítést nem igénylő kiadásával igen egyszerűen tudsz képlopásokat, videó felvételeket készíteni, majd azt meg […]
 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • Mirillis Action! 4.27.12022-04-15 Mirillis Action! 4.27.1 (0)
  A Mirillis Action! Az egyik legtöbb funkciókínálattal rendelkező képlopó, videó felvevő funkciót biztosító multimédiás szoftver, […]
 • OBS Studio 27.2.42022-03-30 OBS Studio 27.2.4 (0)
  Az OBS Studio egy videó felvevő szoftver, amivel kiváló minőségben lehet létrehozni felvételeket Windows asztali környezetben. A Free […]
 • OBS Studio Portable 27.2.42022-03-30 OBS Studio Portable 27.2.4 (0)
  Az OBS Studio Portable egy igen népszerű, inkább videó formájában történő képernyő felvételek készítésére alkalmas szoftver. A Free […]