IObit Screen Recorder 1.0.0.175 Beta

Az IObit Screen Recorder egy ingyenes videó felvevő szoftver amivel a Windows asztali munkafolyamatoknál, illetve webkamera eszközök esetén biztosítja a szükséges funkciókat. A Free alkalmazás képeket, audiókat, illetve normál videókat tud készíteni. Szerkesztő funkciót is használhatunk amivel a videó vágható, testre lehet szabni a tulajdonságait. Konvertálhatjuk a felvett tartalmat amihez akár HD felbontásban.

A videó felvevő szoftver egy univerzális megoldás amivel szinte minden olyan folyamatról képlopás, illetve videó felvétel készíthető számos formátumban ami aktuálisan szükséges. Olyan munkafolyamatokhoz is használható a videó kezelő, az IObit Screen Recorder amit dinamikusabb futtatással érhetünk el csak.

Az IObit Screen Recorder letöltése után a szoftver installálása után a videó felvétel létrehozásához csak el kell indítani.

Az alkalmazás a felvételek létrehozásakor szinte korlátlan felhasználhatóságot tesz lehetővé ahol videókat, képeket, illetve audió felvételeket lehet készíteni. A videó felvétel a teljes asztali területről, egy megnyitott ablak, adott terület, vagy akár kézzel kijelölt objektumokról is létre lehet hozni.

Videó szerkesztőt is tartalmaz az IObit Screen Recorder

A videó felvevő szoftver az összes Webkamera márkát kezeli, egyszerűen fel tudjuk használni egy projektben ahol az asztali tevékenység és a Webkamerák által felvett multimédiás tartalom használható.

Az alkalmazás rengeteg formátumban támogatja, hogy a projektet el lehessen tárolni, többek között MOV, GIF, AVI, MKV, FLV, MP3, FLAC, JPG, JPEG, PNG formátumokat lehet kiválasztani, így kevesebb szerkesztési feladatra van szükség ha egy olyan helyre szántuk ahol fontos hogy milyen kodek fájlformátumban készült.

A program, az IObit Screen Recorder videó felvevője egy profi videó szerkesztőt is tartalmaz amivel a felvétel létrehozása után azt vághatjuk, el lehet távolítani azokat a részeket amik némi korrigálást igényelnek. Videó felvételek készítéséhez futtatható alternatív megoldás a GiliSoft Screen Recorder Pro illetve a ChrisPC Screen Recorder.

Az IObit Screen Recorder egy ingyenes videó felvevő megoldás amivel rengeteg formátumban lehet akár a Webkamerák által felvett tartalmakról is felvételt létrehozni. Videó szerkesztő kiegészítőt is használhatunk, így a szoftver egy hatékony eszköz amivel szinte minden felhasználási területhez felvehetünk multimédiás tartalmat.

IObit Screen Recorder

IObit Screen Recorder Összefoglaló:

 • videó felvevő program
 • webkamera eszközöket is támogat
 • Kellemes benyomást kelt a felszín
 • rengeteg formátumban eltárolhatjuk
 • egyszerű használat
 • videó szerkesztő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://recorder.iobit.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Screen Recorder
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Screenbits – Screen Recorder 7.9.12021-10-20 Screenbits – Screen Recorder 7.9.1 (0)
  A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve […]
 • iTop Screen Recorder 1.4.0.3452021-09-18 iTop Screen Recorder 1.4.0.345 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • IceCream Screen Recorder 6.262021-05-21 IceCream Screen Recorder 6.26 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • Logitech Capture 2.04.132021-02-13 Logitech Capture 2.04.13 (0)
  A Logitech Capture egy videófelvevő program amivel rengeteg olyan beállítás is használható amikkel különleges projekteket lehet […]
 • Screenrec 0.1.882020-10-17 Screenrec 0.1.88 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]