Apowersoft Free Screen Capture 1.3.2

Az Apowersoft Free Screen Capture egy professzionális képlopások, videó felvételek készítésére alkalmas szoftver. Ideális hogy rögzíteni lehessen a webkamerák által kezelt tartalmakat, billentyűkombinációs parancsokkal vezérelhető. Amellett hogy Magyar nyelven is tud, Free alkalmazásként használható. Az egyéb szolgáltatásai részét képezi a fotómegosztó, illetve a beépített képszerkesztő funkció.

Szinte minden felhasználói igényt kielégítő ingyenes Screenshot készítő alkalmazás az Apowersoft Free Screen Capture, ami a szóban forgó feladaton kívül rengeteg egyéb speciális funkciót is támogat.

A szoftver letöltése után a telepítésekor nem kell bonyolult lépéseket követni, gyorsan használható állapotba hozható. A kezelőfelülete rendkívül jól tervezett, áttekinthető, minden fontosabb funkció, amit támogat, könnyen kiválasztható.

Az Apowersoft Free Screen Capture képes több módszer szerint is képlopásokat készíteni, szabadon kiválasztható, hogy mely terület kerüljön rögzítésre, az adott feladatokat lehet időzíteni, vagy akár többször is megismételni. Érdekessége, hogy akár videó felvételeket is lehet készíteni, de ha szükséges a webkamerás rögzítések is támogatottak.

Az Apowersoft Free Screen Capture a képek esetén egyéb hasznos lehetőségeket is támogat, többek között azokat meg lehet osztani, de ha egyszerűen a szerkesztésére lenne igény ezért sem kell további szoftvert telepíteni ebből a célból. A szoftver ingyenesen olyan lehetőségeket biztosít, amit eddig csak fizetős alkalmazások esetén lehetett csak igénybe venni.

Az Apowersoft Free Screen Capture helyett használhatod még a PicPick képlopóját, videó felvételek készítéséhez a Bandicam nevű programot. Mindkét alkalmazás a saját területén igen népszerűnek tekinthető.

Az Apowersoft Free Screen Capture egy univerzális képlopó szoftver, ami nem csak képernyőmentések készítéséhez, hanem videó felvételek, illetve webkamerás rögzítési feladatokhoz is ideális. Képszerkesztőt, fotómegosztó funkcióval is fel van szerelve. Magyar nyelvű.

Apowersoft Free Screen Capture

Apowersoft Free Screen Capture összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Apowersoft Free Screen Capture
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • Screenrec 0.1.882020-10-17 Screenrec 0.1.88 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]
 • Camtasia Studio 2020.0.92020-10-15 Camtasia Studio 2020.0.9 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.02020-07-15 GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]
 • BB FlashBack Express 5.41.0.45342019-11-30 BB FlashBack Express 5.41.0.4534 (0)
  A BB FlashBack Express, kis erőforrás mellett használható, remekül konfigurálható videó felvevő alkalmazás ami ingyenesen és […]