Blog

Webkamera felvételekhez is használhatjuk az IObit Screen Recorder videó felvevő megoldását

Az ingyenes videó felvevő szoftverrel szinte bármilyen forrásból lehet videó felvételeket készíteni a Windows asztalon elvégzett feladatokról, illetve a webkamerák által kezelt tartalmakról. A szoftver egy hatalmas előnyös tulajdonsággal rendelkezik, a lehető legjobb minőségben képes a hanganyagokat felvenni azokból modern projekteket készíthetünk. Az IObit Screen Recorder videó szerkesztő funkciót is tartalmaz.

A videó felvevő szoftver egy professzionális megoldás ami számos olyan funkcióval rendelkezik amik akár a megvásárolható videó képlopó szoftverek funkcióitól is hatékonyabb.

Az IObit Screen Recorder multimédiás eszköze egy videó szerkesztőt is tartalmaz amivel a felvett tartalom szerkesztése is lehetséges, azokat vághatjuk, nem kell külön szoftvert használni azért hogy a végeredmény kívánt paramétereinek a módosítását végre lehessen hajtani.

Az IObit Screen Recorder megoldásával a videó felvétel létrehozása esetén szinte korlátlan objektum terület választható ki, az lehet egy aktív ablak, teljes terület, manuális méretezéssel kiválasztott részlet.

Webkamerákhoz is profi

A Webkamerák által kezelt anyagokról is készíthetünk felvételt, korszerűen konfigurálható ahol a minőség, illetve a formátum konfigurálható. A szoftver szintén manuálisan támogatja, hogy felvegyünk e hanganyagot, tehát akár diktálhatunk ( audió alámondásokat ) is be lehet illeszteni. A videó felvevő alkalmazás az IObit Screen Recorder néhány szolgáltatást nem használ, igaz azért még remek megoldás azok számára aki egy ingyenes szoftvert akartak. Innen lehet beszerezni az aktuális kiadást.

IObit Screen Recorder – videó felvevő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Webkamera felvételekhez is használhatjuk az IObit Screen Recorder videó felvevő megoldását
Szerző
Leírás
Szabadon kipróbálható Windows videó felvevő amivel webkamera hardverekkel is lehet dolgozni. Az IObit Screen Recorder az ingyenes megoldások között egy profi szoftver.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá