Auto Screen Capture: Időzíthetően használható képlopó

Időzített képlopásokat készíthetünk a Windows asztali környezetről ezzel az ingyenes még telepítést sem igénylő alkalmazással az Auto Screen Capture nevű alkalmazással. Egyszerű használat, illetve előre beállítható képszerkesztő is támogatott.

Az alkalmazást abban az esetben érdemes használni ha rendszeresen szoktál képlopási feladatokat végrehajtani viszont rengeteg ilyen jellegű munkafolyamat vár ránk, azt inkább automatizálnánk. A szoftver azt egy előre kiválasztott időpontban támogatja. Az Auto Screen Capture több ismertebb képszerkesztővel is könnyen kezelhető képformátumban tudja létrehozni azt, a beállítása után a szoftver az előre kiválasztott területről, illetve időpontban hozza létre.

Időzíthető képlopó

Maximális eszközök kiválasztása alapján lehet a képlopást időzítve elvégezni, ahol az összes beállítás előre létrehozható. A képlopó több gépen is úgy futtatható, hogy az nem módosít az alap fájllistán, nem kell telepíteni. A szoftver a fotók szerkesztéséhez is szükséges funkciókkal rendelkezik, nem tartalmaz képszerkesztőt, de be lehet állítani, hogy melyik kedvenc képkezelőnket szeretnénk használni a fájl módosításához, illetve megtekintéséhez.

Ha egy másik számítógép tulajdonossal meg szeretnénk azt osztani, az e-mail üzenetben küldhető el. Ez igen ritka funkció, így akiknek ez a lehetőség fontos érdemes kipróbálni. Az Auto Screen Capture erről az oldalról tölthető le.

Auto Screen Capture – képlopó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Auto Screen Capture: Időzíthetően használható képlopó
Szerző
Leírás
Időzített képlopások létrehozására használható az Auto Screen Capture

Kapcsolódó szoftverek