Blog

Letölthető a ChrisPC Screen Recorder 2.10 ( Screenshot készítő )

Beszerezhető az igen egyszerűen használható, népszerű videó felvevő, képlopó szoftver legújabb kiadása a ChrisPC Screen Recorder 2.10. A program tartalmaz egy szerkesztő funkciót, amivel a felvett videók vághatóak így erre sem kell külön kiegészítőt beszerezni. Egyénileg definiálható, hogy mely területet szeretnél rögzíteni.

A képlopó szoftver mellett két fő előnyös tulajdonság szól, az egyik az egyszerű használat, a végtelenségig leegyszerűsített felhasználói felület, illetve a videó felvevő, szerkesztő funkció. Az utóbbit a ChrisPC Screen Recorder 2.10 csak a Pro változat esetén teszi elérhetővé. A szerkesztőjével a felvett filmes tartalom dinamikus vágását lehet kivitelezni, így remek választás akár egy dizájnos projekt létrehozásához.

A képlopást, illetve a videó felvételt a teljes képernyőről, aktív ablakról, illetve egy szabadon kiválasztott területről lehet kezdeményezni. Nemrég jelent meg a program legújabban közzétett kiadása ami több funkcióbéli hibára kínál megoldást. A rendszeres használóinak javasolt a lehető leghamarabb az áttérés, frissítés. A Screenshot készítő alkalmazással effektezhetsz, feliratokat helyezhetsz el a végeredményen, ezzel a lehetőségével van mód arra hogy még különlegesebbé tudd tenni az akár projekt formájában mentendő multimédiás tartalmat. A ChrisPC Screen Recorder 2.10 innen tölthető le.

Megjelent a ChrisPC Screen Recorder 2.10


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a ChrisPC Screen Recorder 2.10 ( Screenshot készítő )
Szerző
Leírás
Videó felvételek készítéséhez, vagy akár képlopáshoz használd a ChrisPC Screen Recorder megoldását.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá