CapturePlus 3.1.1

A CapturePlus egy ingyenes képlopó program amivel a szükséges aktív Windows területről lehet képet készíteni. A Free alkalmazás egy képszerkesztőt is tartalmaz amivel a lényegesebb módosítási feladatok végezhetőek el. Átméretezés, rajzolás, forgatás. A képernyőfotó JPG, JPEG, PNG, GIF, TIF, PSD formátumban lehet eltárolni.

A szoftver ígéretes képkezelő megoldás amivel képlopásokat lehet létrehozni a Windows rendszer alatt elvégzett feladatokról. A CapturePlus ingyenesen használható, egy profi képszerkesztővel is rendelkezik.

A CapturePlus letöltése után a szoftver futtatása egy beállításpanelon lehet módosítani azokat a konfigurációkat amik a mi felhasználási munkafolyamatainknak ideális. Ki tudjuk választani, hogy milyen kép formátumban készítsen képlopást a CapturePlus. A képkezelő program JPG, JPEG, PNG, GIF, TIF, PSD formátumokat tudja azt eltárolni. Ha nem kritérium a kép minősége azzal a méretét lehet egy fotó megosztási feladathoz optimalizálni. Eltávolítható a képről az egérmutató, azonnal eltárolja a konfiguráció szerint a képet, gyorsbillentyűparancsok hozhatóak létre egy egyedi képlopás indításához.

Képek szerkesztése a CapturePlus nevű alkalmazással

A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz amivel olyan módosításokat lehet végrehajtani a képen amivel egy adott feladathoz lehet módosítani. Módosítható a mérete, rajzolhatunk, dekódolás, alakzatokat helyezhetünk el rajta, több előre definiált profil szerint lehet módosítani a fotót.

A CapturePlus képkezelő definiálható, hogy mely területekről akarunk képlopás készíteni, az egy megnyitott ablak, manuálisan kiválasztott méret, vagy esetleg egy teljes asztali terület is lehetséges.

Képszerkesztő funkciót a PicPick is tartalmaz, videó felvételek létrehozásához a ScreenHunter Free Windows rendszerre létrehozott megoldása használható.

A CapturePlus egy ingyenes képlopó szoftver egy beépített képszerkesztővel ami számos népszerű formátumot meg tud nyitni. Mód van kiválasztani, hogy mely területről készítsen képernyőfotót, eredményes, remek megoldás azoknak akik Windows rendszerre akartak egy szabadon kipróbálható alkalmazást.

CapturePlus

CapturePlus összefoglaló:

 • képlopó program
 • képszerkesztő funkció
 • aktív, illetve manuális terület kiválasztás
 • rengeteg formátumban el tudja tárolni a képet
 • számos hasznos beállítás
 • felhasználóbarát
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://ohsoft.net/eng/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CapturePlus
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Snipping Tool 5.12021-02-23 Free Snipping Tool 5.1 (0)
  A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is […]
 • XnView MP 0.99.12021-09-23 XnView MP 0.99.1 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]
 • Snipaste 2.6.4.02021-08-02 Snipaste 2.6.4.0 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • Sniptool 1.92021-02-17 Sniptool 1.9 (0)
  A Sniptool egy teljesen ingyenesen futtatható képlopó szoftver, amivel az igényeid figyelembe vétele mellett tudsz Screenshotot […]