CapturePlus: Képlopó szoftver integrált képszerkesztővel

A képlopó alkalmazással egy beépített képszerkesztőt is használhatunk amivel gyakorlatilag az összes azon funkció kiválasztható amivel egy fotó egyéni módosítása szükséges. A CapturePlus több formátumban is el tudja tárolni a végeredményt, egy meghatározott objektumról lehet elkészíteni, aktív ablak, vagy a Windows teljes asztali tevékenységét kiválasztva.

A szoftver szinte bármilyen feladathoz egy remek választás ha egy képlopó szoftvert kerestünk, mivel képet szeretnénk készíteni egy adott projektről amit a gépen elvégzünk.

A CapturePlus használata nem csak hogy profi eszközökkel lehetséges, hanem kényelmes futtathatóságot biztosít, sőt ingyenesen. A képeket egyedi formátumokban lehet eltárolni, így azt a szükséges paraméterekkel áll rendelkezésre. Megosztható, esetleg egy olyan feladathoz készíthetjük el ami egyéni tulajdonságok definiálására koncentrál, akkor is kiváló.

Rugalmas képernyőfotó készítő

A képlopás egy aktív ablakról, illetve egy manuálisan definiált területről lehet, hatékony beállítási eszközökkel kevesebb energiaráfordítással tudod használni, amit gyakrabb használat esetén lehet remek megoldás.

A CapturePlus képszerkesztőjével a fotó forgatható, átméretezhető, rajzolhatunk rá, felirat, konvertálás, objektumok beillesztése és számos olyan képkezelési feladat választható ki mint egy képmódosító szoftver futtatása esetén. A képlopó szoftver, a CapturePlus aktuális verzióját innen lehet beszerezni.

CapturePlus – Képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CapturePlus: Képlopó szoftver integrált képszerkesztővel
Szerző
Leírás
Ingyenes képlopó alkalmazás amivel a létrehozott kép szerkesztéséhez is rengeteg prémium funkciót is használhatunk. A CapturePlus egy profi képkezelő megoldás.

Kapcsolódó szoftverek