Képek módosításához is profi képlopó a SnapAShot

Egy mélyebb megoldásokkal létrehozott szoftver amivel képlopásokat lehet létrehozni egy aktív objektumról, illetve akár egy teljes Windows területről. A SnapAShot fotók módosításához, szerkesztéséhez is futtatható amivel képeket lehet effektezni, feliratozni, átméretezni, vízjelezni.

Az alkalmazással a képernyőképeket billentyűparancsokkal, illetve a szoftver indítófelületén használható szolgáltatásokkal készíthetjük el. A SnapAShot képszerkesztő megoldást is biztosít amivel a fotókat szegélyezhetjük, vízjelezhetjük, jegyzeteket ágyazhatunk be, illetve effektezhetőek.

A képek létrehozásához kellő paramétereket a kezelőfelületén lehet beállítani ahol egy megnyitott objektum, egy adott terület, illetve egy teljes képernyő definíciók lehetségesek. A szoftver képlopások létrehozásához, illetve fotók megosztásához is futtatható, a funkciók az indítófelületen választhatóak ki.

Képernyőfotók effektezése

Billentyűkombinációkkal is létrehozhatóak a képlopások a szoftver beállítás felületén konfigurálható a Print Screen parancs, egy adott tartományról, egy aktív ablakról, teljes képernyőn elvégzett munkafolyamatról hozzon létre PNG, JPG, JPEG, GIF, TIF fájlformátummal fotókat. A tartalmakat az imgur.com szolgáltatásán meg lehet osztani.

A képek szerkesztéséhez, megosztásukhoz futtatható képlopó program a SnapAShot ingyenes, Pro, illetve telepítés nélküli változatban is beszerezhető. A szoftver kereskedelmi változatával effektezhetőek, szerkeszthetőek a képek.

SnapAShot – Képlopó Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek módosításához is profi képlopó a SnapAShot
Szerző
Leírás
Képek szerkesztéséhez megosztásához futtatható képlopó program a SnapAShot.

Kapcsolódó szoftverek