SnapAShot Portable 4.3

A SnapAShot Portable egy installálás nélkül használható képlopó szoftver amivel hatékony képkezelési módszerrel tudunk képernyőfotókat létrehozni. A Free alkalmazást nem kell konfigurálni, egy megnyitott ablak, illetve egy futtató számára szükséges képpont objektum területről tudunk képernyőképet készíteni. JPG, BMP, GIF, TIF, WDP fotó fájlformátumban lehet eltárolni a képlopást.

Profi képlopó amivel egy kezdő felhasználók számára elérhető programmal lehet fotókat készíteni. A SnapAShot Portable ingyenesen futtatható.

A SnapAShot Portable letöltése, illetve a tömörített mappa kicsomagolása után a szoftvert csak futtatni kell ami után azonnal képlopásokat lehet készíteni adott Windows asztali objektumról. Akár teljes asztali területről is képernyőképet lehet létrehoznunk ahol azt billentyűkombinációs parancsokkal képes eltárolni. A SnapAShot Portable telepíthető, illetve Pro kiadásban is beszerezhető.

A képlopó szoftver Pro verziója különleges funkciókat is támogat amivel a képernyőképek szerkeszthetőek, akár a szoftver kiadója által korábban létrehozott effektekkel lehet azokat adott projektekhez módosítani. Jegyzeteket lehet készíteni amiket a fotóra integrálhatunk, felirat tartalmakat tudunk a szoftver futtatója igényeinek megfelelő területre szerkeszteni. A képlopó program Windows 11 operációs rendszeren is futtatható.

A fotók átméretezhetőek, módosítható a fényerő, rengeteg képformátumba lehet dekódolni, illetve megtekinthetjük azokat a szoftver integrált képnézegető funkciójával.

A képlopó program a SnapAShot Portable egy hatékony képkezelő kiegészítő ami azoknak a Windows futtatók számára eredményes akik egyszerűbb képlopási feladatokat szeretnének végrehajtani. Képpont módszerrel tudjuk megtekinteni a képernyőfotó készítéséhez kijelölt objektum jellemzőit.

Képlopáshoz, illetve fotók szerkesztéséhez a ShareX Portable, a CloudShot Portable PNG, illetve JPG képformátumban menti el a fotókat.

A SnapAShot Portable egy ingyenes akár telepítés nélkül is futtatható képlopó alkalmazás ami a kezdő felhasználók számára hatékony képkezelő. A képkezelő szoftver Pro verzióban is beszerezhető ami képek effektezéséhez, feliratozásához is hatékony.

SnapAShot Portable

SnapAShot Portable Összefoglaló:

 • képlopó program
 • nem kell installálni
 • gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal is futtatható
 • telepíthető kiadásban is beszerezhető
 • csekély erőforrással használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://nicekit.com/index.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SnapAShot Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SnapAShot Pro Portable 5.0.2.02022-02-09 SnapAShot Pro Portable 5.0.2.0 (0)
  A SnapAShot Pro Portable egy akár több gépen is installálás nélkül használható képlopó program ami a fotók módosításához rengeteg […]
 • SnapAShot 4.32022-01-16 SnapAShot 4.3 (0)
  A SnapAShot egy egyszerűen használható képlopó program amivel JPG, PNG, GIF, TIF formátumban tudjuk tudjuk eltárolni a fotót. A Free […]
 • SnapAShot Pro 5.0.1.22022-02-03 SnapAShot Pro 5.0.1.2 (0)
  A SnapAShot Pro egy adott Windows asztali objektumok képlopásához is futtatható kiegészítő amivel akár a fájlok rengeteg […]
 • AquaSnap 1.23.132022-05-16 AquaSnap 1.23.13 (0)
  Az AquaSnap segítségével sokkal könnyeben tudod rendezni a megnyitott ablakaidat, ez főleg akkor lehet hasznos ha egyszerre többet is […]
 • AquaSnap Portable 1.23.132022-05-16 AquaSnap Portable 1.23.13 (0)
  Az AquaSnap Portable egy speciális alkalmazás, amivel sokkal könnyebb módon tudod a megnyitott ablakaidat rendszerezni. Ez a Free […]