CloudShot Portable 6.3.0

A CloudShot Portable egy telepítést nem igénylő, kis erőforrás igénnyel rendelkező képlopó program. Hasznos funkciói közzé tartozik a fotók megosztása és azok közvetlen szerkesztése még a mentés előtt. Kis méret egyszerű használhatóság a főbb ismertetőjegyei, menteni JPG, illetve PNG formátumba tud. Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Komolyabb erőfeszítés nélkül tudod menteni azt asztali tevékenységedet a CloudShot Portable képlopójával, amit még telepítened sem kell rengeteg hasznos funkciót biztosít, mindenképp érdemes kipróbálni.

A CloudShot Portable Letöltése után egy tömörített mappát kapunk, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre ezután a szoftver azonnal használható állapotba kerül. Természetesen ha rendszeresen vennéd igénybe a szolgáltatásait, a CloudShot Portable installálható kiadása is létezik. Képek szerkesztéséhez, azonnali megosztásukhoz is ideális.

Az alkalmazás indítása után automatikusan a tálcára kerül, innen kezdeményezhető a képlopás, de akár a beállításainál külön billentyűkombinációkat lehet rendelni adott funkcióihoz. Amiben különleges a szoftver, hogy nem csak képernyőmentések készítésére használható fel hanem a vele készített fotót meg is oszthatod több népszerű tárhelyszolgáltatónál, természetesen a konfigurációs panelon erre is ki lehet térni. Itt támogatott az Imgur, Dropbox, esetleg FTP tárhely is igénybe vehető, külön megadhatóak a bejelentkezési információk.

Alapvetően két formátumban lehet vele menteni, JPG, vagy PNG kimenetbe. Ha a fotón alapvető szerkesztési feladatokat szeretnél ellátni, erre külön képszerkesztőt is tartalmaz. Feliratozni is lehet vele. Ha fontosnak tartod rajta tudja hagyni a végeredményen az egérmutatót is.

Képlopásra használhatod még az igen népszerű, szintén telepítés nélkül használható PicPick portable nevű programot, vagy az Automatic Screenshotter Portable megoldását. Mindkét megoldás billentyűkombinációkkal is vezérelhető.

A CloudShot Portable a népszerű képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver telepítést nem igénylő változata, ami képszerkesztőt és fotómegosztót is biztosít teljesen ingyenesen a kipróbálói számára.

CloudShot Portable

CloudShot Portable Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • fotómegosztó funkció
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • képszerkesztő
 • kis erőforrást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://cloudshot.codeplex.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CloudShot Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Automatic Screenshotter Portable 1.03.12016-01-10 Automatic Screenshotter Portable 1.03.1 (0)
  Az Automatic Screenshotter Portable egy telepítés nélkül használható képlopó program. A képernyőmentéseket kezdeményezni lehet […]
 • CloudShot 6.3.02019-05-06 CloudShot 6.3.0 (0)
  A CloudShot egy képlopások végrehajtására alkalmas kis méretű és egyszerűen használható program. A képernyőmentést alapvetően JPG, […]
 • Lightscreen Portable 2.32016-12-26 Lightscreen Portable 2.3 (0)
  A Lightscreen Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Automatic Screenshotter 1.03.12016-01-09 Automatic Screenshotter 1.03.1 (0)
  Az Automatic Screenshotter egy képernyőmentő program, amivel több népszerű formátumban is tudsz több szabály betartása mellett […]
 • StyleCapture 1.2.1.02015-03-16 StyleCapture 1.2.1.0 (0)
  A StyleCapture egy könnyen kezelhető képlopó szoftver, amivel az asztali tevékenység örökíthető meg. Ez a Free alkalmazás több […]