Portable képlopók

Lightscreen Portable 2.3

A Lightscreen Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás segítségével nagyon egyszerűen tudsz képlopásokat készíteni szinte bármilyen asztali tevékenységről, ezt akár billentyűkombinációs parancsok kiadásával is kezdeményezni tudod. Az egyéb opciói részeként fotók azonnali megosztására is lehetőséged van. Többek között JPG, PNG, BMP formátumban tud menteni.

Egy azonnali használhatóságot biztosító képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver a Lightscreen Portable aminek az a különlegessége, hogy nem kell telepíteni, több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról. Napi használatra elérhető hagyományos installálható kiadásban is a kínálatunkból.

A Lightscreen Portable letöltése után egy önkicsomagoló fájlt kapsz, amit csak el kell indítani, a beépített varázslófelületet által biztosított lépéseket kell követni, egy mappában található majd a program, onnan indítható el.

A Lightscreen Portable indítása után egy egyszerűen navigálható felület fogad, ahol teljes képernyős, aktív ablak, vagy szabad kézzel megadott területek esetén kezdeményezhető a képlopás.

A program néhány testre szabási opciót is biztosít, ahol a felhasználók az igényeikhez tudják igazítani a fontosabb funkcióit. Többek között itt megadható a számára, hogy milyen formátumban készítsen képernyőmentéseket, itt PNG, JPG, BMP formátum választható ki. Szükség esetén tömöríthető a fotó, így kevesebb helyet foglal ami megosztás esetén hasznos. Ha már a megosztás került szóba, a szoftver ebben is támogat, ezt akár egyetlen munkameneten belül meg is tudod tenni a MyImgur hálózatán. Az azonnali indíthatóság és kezelhetőség érdekében billentyűkombinációs parancsokkal is kezdeményezhető a képernyőmentés, a konfigurációs panelon előre megadhatod, hogy mely parancsokkal milyen területet örökítsen meg.

A mentési beállításoknál megadható, hogy hová mentse el a fotót, illetve hogy rendeljen e hozzá saját nevet, ez a könnyebb tárolás miatt lehet hasznos.

Telepítés nélkül használható képlopó alkalmazás a Greenshot Portable nevű program, Ha fotók megosztásáról lenne szó, akkor a ShareX Portable megoldását érdemes választani, ami egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz.

A Lightscreen Portable a népszerű képlopó alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami a fotók azonnali megosztását is támogatja. Nagyon egyszerű használni. Ingyenes kiadás.

Lightscreen Portable

Lightscreen Portable Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Billentyűkombinációs parancsokkal vezérelhető
 • Fotók megosztásához
 • Minimális beállítást igényel
 • PNG, JPG, BMP formátumban tud menteni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://lightscreen.com.ar/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Lightscreen Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]
 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • jAlbum 352024-06-27 jAlbum 35 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]
 • Screenshot Captor 4.36.22022-08-04 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • SnapAShot 4.32022-06-30 SnapAShot 4.3 (0)
  A SnapAShot egy egyszerűen használható képlopó program amivel JPG, PNG, GIF, TIF formátumban tudjuk eltárolni a fotót. A Free […]

Szólj hozzá