ScrnSnap 1.2.6.0

A ScrnSnap egy kis méretű könnyen használható képlopó szoftver, amivel screenshotok készítésére adódik lehetőséged. Ezt a Free alkalmazást egyáltalán nem szükséges telepíteni, hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre. Menteni PNG, JPEG, GIF, TIFF formátumban tud.

Screenshotok készítésére számos hasznos program található, amik között olyan is felfedezhető, amik jobbnál jobb funkciókat szolgáltatnak a szóban forgó funkción kívül. Ha beéred egyszerűbb lehetőségekkel, azonnali végeredményeket szeretnél kapni, akkor érdemes kipróbálnod a ScrnSnap nevű képlopót.

Az érdekessége, hogy nem kell telepíteni, csak letölteni a tömörített fájl tartalmát, majd azt kicsomagolni. Felmásolható egy USB kulcsra és onnan azonnal használatba vehető. Mivel hordozható, a használata során nem hoz létre külön regisztrációs bejegyzést, tehát nem szemetel.

A ScrnSnap képlopáskor szinte bármilyen területet le tud fényképezni, legyen az egy aktív ablak, vagy akár a teljes képernyő. Természetesen ha ezt egyedi méretezés szerint akarod megvalósítani, az is támogatott.

A beállítások panelon még a tényleges használatba vétel előtt néhány testre szabási opcióhoz is hozzá lehet férni, megadható a mentés helye, illetve az hogy milyen formátumban mentse el a screenshotot. Itt ismeri a PNG, JPEG, BMP, GIF, TIFF, WMF, EMF kiterjesztéseket, ezek között mindenki szabadon tud választani.

Ha pedig azt egyedi névvel szeretnéd ellátni, ez is előre konfigurálható a ScrnSnap erre a területre szakosodott beállításainál.

Ha a vele elkészített fotót meg szeretnéd osztani azt FTP kapcsolat formájában lehet elvégezni, ezen a területen is külön konfigurációra lesz szükség. Magát a képlopást a ScrnSnap kezelőfelületén lehet kezdeményezni, vagy a korábban megadott billentyűkombinációkkal. Külön késleltetni lehet csak a szükséges időintervallumot kell beállítani. Van egy különleges szolgáltatása a ScrnSnap nevű szoftvernek, mégpedig az, hogy szükség esetén adott weboldalakról lehet képlopásokat készíteni. Itt a funkció aktiválása után csak az URL megadására kell szorítkozni.

Megfelelőjeként használható a PicPick, ami képszerkesztőt is tartalmaz, az Ashampoo Snap megoldása pedig videó felvételek készítésére is alkalmas. A HyperSnap elsősorban játékokhoz megfelelő választás.

A ScrnSnap egy telepítés nélkül használható, kis méretű képlopó, ami alkalmas még a fotók FTP kapcsolatokon keresztüli megosztására is. Sajnos Magyar nyelven nem tud.

ScrnSnap

ScrnSnap összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • egyszerűen használható
 • szabadon kiválasztható screenshot készítési területek
 • billentyűkombinációs vezérelhetőség
 • FTP-n megosztás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hazeldev.co.nr/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ScrnSnap
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick Portable 5.1.32020-11-15 PicPick Portable 5.1.3 (0)
  A PicPick portable hordozható alkalmazás segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló folyamatokat. A screnshotok elkészítésén […]
 • ScreenHunter Free 7.0.10872020-06-03 ScreenHunter Free 7.0.1087 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • Screenshot Captor 4.36.22020-01-25 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • Screenshot Captor Portable 4.36.22020-01-25 Screenshot Captor Portable 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor Portable a hagyományos képlopási folyamatokon felül az elkészült fotó szerkesztésére is lehetőség van vele. Free […]
 • hyperShot 1.0.02017-09-17 hyperShot 1.0.0 (0)
  A hyperShot egy kényelmes, Windows rendszerekre tervezett képlopó program. Az alábbi szoftverrel az elkészített képernyőmentések […]