Colibri Browser 1.13.1

A Colibri Browser nevű programmal a te igényeidhez igazítottan tudod a téged érdeklő oldalakat megtekinteni, amellett hogy néhány különleges funkciót is biztosít az alábbi böngésző. Intelligens címsor keresésekhez, címek megadásához. Többek között automatikus nyelv fordítás, az oldalak igény szerinti megjelenítése, billentyű kombinációs parancsokkal való vezérlés, PDF-ben való tartalmak mentése. A Free alkalmazás képlopót is tartalmaz.

A címben említett böngésző egy a szokásosnál sokkal szerényebb elrendezéssel biztosított olyan szoftver, amivel kényelmesen a felhasználó igényeihez igazítottan lehet oldalakat megtekinteni. A Colibri Browser egy képlopó funkcióval is rendelkezik.

A Colibri Browser letöltése után egy általános lépéssorozat követése mellett lehet installálni, az első indításakor egy nagyon egyszerű, modern felhasználói felületen kezdeményezhető a böngészés. A szoftver több előnyös jellemzővel is rendelkezik. A címsora keresésekhez, illetve címek beírására is felhasználható, a beállításainál konfigurálható, hogy melyik keresőmotort használja fel ehhez.

A böngésző, a Colibri Browser olyan különlegességekkel is el van látva mint az adott oldalak PDF ként való mentése, vagy akár teljes képernyőmentés létrehozása arról fotó formájában. A szoftver felső eszköztárán egy beépített kereső funkció található, ami teljesen függetlenül használható a címsortól. A program párhuzamosan egyszerre több munkamenetet is támogat, így ha egyszerre több böngészési feladatot is elvégeznél ez sem probléma.

Mint néhány ilyen jellegű szoftver esetén, ez a változat is támogatja, hogy a legfontosabb funkcióit billentyűkombinációs parancsokkal vezérelni tudd, ilyen az új ablak nyitása, adott tartalmak kedvencekhez adása, nagyítás. A böngésző a Colibri Browser kedvencek, illetve néhány plusz szolgáltatása csak abban az esetben vehető igénybe, ha létrehozunk egy fiókot, ez nem igényel túl sok időt, ráadásul csak előnyökkel jár.

Igen nagy hátránynak tekinthető, hogy a Colibri Browser megoldása a hasonló alkalmazásokkal összevetve nem füles elrendezésű, inkább párhuzamosabb munkamenet formájában lehet azt használni, ez felhasználói szokástól, illetve céltól függően véleményezhető.

Ha kevés a számodra tudásban választhatod a Slimjet, vagy a Brave böngészőjét.

A Colibri Browser azoknak lehet hasznos mint alapértelmezett böngésző akik a csekély erőforrást, az egyszerű használatot, illetve a biztonságot tartják szem előtt. Tartalmaz képlopó funkciót, nyomtatási lehetőségeket, illetve PDF fájlban való adott oldalak mentésének a módját. Helyesírás ellenőrzőt szöveges jellegű oldalakhoz. 

Colibri Browser

Colibri Browser Összefoglaló:

 • Böngésző
 • csekély erőforrás igény
 • intelligens címsor
 • helyesírás ellenőrző
 • szinkronizálás
 • Tartalmak nyomtatása, illetve PDF fájlként való mentése
 • képlopó funkció
 • skinezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://colibri.opqr.co/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Colibri Browser
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cent Browser 4.0.9.1122019-06-03 Cent Browser 4.0.9.112 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • Sushi Browser 0.25.32019-06-16 Sushi Browser 0.25.3 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • Spark Browser 33.9.1000.572014-09-20 Spark Browser 33.9.1000.57 (0)
  Biztonságos, könnyen kezelhető és gyors böngésző a Spark Browser. Maga a szoftver a Chromium alapjaiból merít ihletet kibővítve azt […]
 • Polarity Browser 9.3.92019-05-20 Polarity Browser 9.3.9 (0)
  A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, […]
 • Yandex Browser 19.6.12019-06-11 Yandex Browser 19.6.1 (0)
  A Yandex Browser egy remek kis böngészőmotor ami tartalmaz Turbo módot, Sandbox szolgáltatást is. Ez a Free alkalmazás tud […]