Colibri Browser 1.21.0

A Colibri Browser nevű programmal a te igényeidhez igazítottan tudod a téged érdeklő oldalakat megtekinteni, amellett hogy néhány különleges funkciót is biztosít az alábbi böngésző. Intelligens címsor keresésekhez, címek megadásához. Többek között automatikus nyelv fordítás, az oldalak igény szerinti megjelenítése, billentyű kombinációs parancsokkal való vezérlés, PDF-ben való tartalmak mentése. A Free alkalmazás képlopót is tartalmaz.

A címben említett böngésző egy a szokásosnál sokkal szerényebb elrendezéssel biztosított olyan szoftver, amivel kényelmesen a felhasználó igényeihez igazítottan lehet oldalakat megtekinteni. A Colibri Browser egy képlopó funkcióval is rendelkezik.

A Colibri Browser letöltése után egy általános lépéssorozat követése mellett lehet installálni, az első indításakor egy nagyon egyszerű, modern felhasználói felületen kezdeményezhető a böngészés. A szoftver több előnyös jellemzővel is rendelkezik. A címsora keresésekhez, illetve címek beírására is felhasználható, a beállításainál konfigurálható, hogy melyik keresőmotort használja fel ehhez.

A böngésző, a Colibri Browser olyan különlegességekkel is el van látva mint az adott oldalak PDF ként való mentése, vagy akár teljes képernyőmentés létrehozása arról fotó formájában. A szoftver felső eszköztárán egy beépített kereső funkció található, ami teljesen függetlenül használható a címsortól. A program párhuzamosan egyszerre több munkamenetet is támogat, így ha egyszerre több böngészési feladatot is elvégeznél ez sem probléma.

Gyorsbillentyűs parancsokkal is el lehet indítani a Colibri Browsert

Mint néhány ilyen jellegű szoftver esetén, ez a változat is támogatja, hogy a legfontosabb funkcióit billentyűkombinációs parancsokkal vezérelni tudd, ilyen az új ablak nyitása, adott tartalmak kedvencekhez adása, nagyítás. A böngésző a Colibri Browser kedvencek, illetve néhány plusz szolgáltatása csak abban az esetben vehető igénybe, ha létrehozunk egy fiókot, ez nem igényel túl sok időt, ráadásul csak előnyökkel jár.

Igen nagy hátránynak tekinthető, hogy a Colibri Browser megoldása a hasonló alkalmazásokkal összevetve nem füles elrendezésű, inkább párhuzamosabb munkamenet formájában lehet azt használni, ez felhasználói szokástól, illetve céltól függően véleményezhető.

Ha kevés a számodra tudásban választhatod a Slimjet, vagy a Brave böngészőjét.

A Colibri Browser azoknak lehet hasznos mint alapértelmezett böngésző akik a csekély erőforrást, az egyszerű használatot, illetve a biztonságot tartják szem előtt. Tartalmaz képlopó funkciót, nyomtatási lehetőségeket, illetve PDF fájlban való adott oldalak mentésének a módját. Helyesírás ellenőrzőt szöveges jellegű oldalakhoz. 

Colibri Browser

Colibri Browser Összefoglaló:

 • Böngésző
 • csekély erőforrás igény
 • intelligens címsor
 • helyesírás ellenőrző
 • szinkronizálás
 • Tartalmak nyomtatása, illetve PDF fájlként való mentése
 • képlopó funkció
 • skinezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://colibri.opqr.co/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Colibri Browser
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Tor Browser 10.0.122021-02-24 Tor Browser 10.0.12 (0)
  A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. […]
 • CCleaner Browser 88.1.80162021-02-23 CCleaner Browser 88.1.8016 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Free Snipping Tool 5.12021-02-23 Free Snipping Tool 5.1 (0)
  A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is […]
 • Balabolka Portable 2.15.0.7722021-02-22 Balabolka Portable 2.15.0.772 (2)
  A Balabolka Portable megfelelő eszköz, hogy szövegeket audió tartalomként tudj kezelni. Az alábbi Free alkalmazás egy szövegfelolvasó […]
 • The Classic Browser 6.52021-02-19 The Classic Browser 6.5 (0)
  A The Classic Browser egy remek Chrome alapú böngésző amivel azok a funkciók lesznek kipróbálható amik egy átlagos Internetes […]