GiliSoft Screen Recorder Pro: Videó felvevő, szerkesztő alkalmazás

Nem szükséges videó szerkesztő szoftvert keresni, illetve azt használni ha ezt a prémium kategóriás videó felvevőt választottuk hisz erre is tartalmaz kiegészítőt. A GiliSoft Screen Recorder Pro a videó felvétel elkészítése után azonnali videó vágásra is képes.

A multimédiás alkalmazással szinte bármilyen feladatra videó felvételeket tudunk készíteni, ahol az asztali tevékenységet lehet a feladat során rögzítenünk rengeteg formátumba, ha az mégsem abban a videó kodek jellemzővel lett volna eltárolva, számos népszerű formátum között lehet választani. Azt konvertálással lehet majd átalakítanunk.

Szerkesztéskor vágható a videó felvétel, itt egyáltalán nem nehéz azokat a funkciókat beállítani amire szükség van ekkor. Különleges projektek készítéséhez azokra logókat lehet elhelyezni, effektezhető, természetesen rengeteg olyan speciális módosításhoz szükséges funkció választható ki amit igen nehéz megtalálni más programban. A GiliSoft Screen Recorder Pro videó felvevő több mint egy egyszerű videó képlopó szoftver mivel vele azonnal szerkeszthető a tartalom, további módosításokat nem igényel abban az esetben ha általános, egyszerűbb feladatokra lett kiválasztva. A szoftver több kiadásban is beszerezhető, az ingyenes verzióval összehasonlítva több szerkesztő eszköz található a kínálatában.

GiliSoft Screen Recorder Pro – videó felvevő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
GiliSoft Screen Recorder Pro: Videó felvevő, szerkesztő alkalmazás
Szerző
Leírás
A GiliSoft Screen Recorder Pro képlopója videó szerkesztő funkciót is tartalmaz a használók nagy örömére

Kapcsolódó szoftverek