Karbantartó szoftverek

EaseUS DupFiles Cleaner 1.0.1

Az EaseUS DupFiles Cleaner egy akár Windows optimalizáláshoz is használható karbantartó program amivel a duplikátum tartalmakat lehet felkutatni. A szoftver egy tartalmak összehasonlításához futtatható funkciót is biztosít amivel helyet tudunk felszabadítani. Kiváló kezelőfelülettel hozták létre amivel akár gyorsabbá tehető az operációs rendszer. Audiókhoz, képekhez, videókhoz, dokumentumokhoz, tömörített mappákhoz, E-mail-ekhez azonos tartalommal eltárolt fájlok kereséséhez próbálhatjuk ki.

A szoftver gyors duplikátum kereső amivel az azonos tartalommal eltárolt fájlok listázhatóak ki. Tartalmak összehasonlításához is hatékony.

Az EaseUS DupFiles Cleaner egy fájlformátumokhoz tervezett szűrő beállítással mappa, illetve merevlemezen eltárolt duplikált fájlok kereséséhez futtatható.

Az EaseUS DupFiles Cleaner letöltése, a szoftver telepítése, illetve a futtatása után hatékonyabban kereshetjük meg azokat a tartalmakat amik duplikátum fájlok. Az merevlemez karbantartáshoz, kereséshez konfigurálható, hogy egy mappában, egy teljes meghajtón, illetve egy külső adathordozón elmetett tartalmakhoz jelenítse meg azokat a fájlokat amik hasonlóak.

A duplikátum fájlok kereséséhez kifejlesztett EaseUS DupFiles Cleaner Audiókhoz, Videókhoz, dokumentumokhoz, tömörített mappákhoz futtathatjuk. Egy tartalom alapján módosítható szűrő funkcióval tudjuk kiválasztani azokat a fájlformátumokat amiket fel szeretnénk a programmal kutatni, ki akarjuk listázni a duplikátum fájlokat. Az EaseUS DupFiles Cleaner duplikátum fájlok kereséséhez érhető el.

Fájl összehasonlítással használható duplikátum kereső a EaseUS DupFiles Cleaner

A szoftver egy speciális, intelligens kereső funkciót támogat ami a fájlok nevét, illetve a tartalmukat összehasonítja. Konfigurálhatjuk a fájlok minimális méretét, illetve hogy milyen algoritmus módszerrel hasonítsa össze a tartalmakat. A program CRC64 Header, illetve CRC64 FULL algoritmus alapján tudja a fájlokat összehasonlítani. Az EaseUS DupFiles Cleaner felhő tárhelyeken is futtatható.

Ismétlődő tartalmak felkutatásához nagyszerű karbantartó program a Duplicates Cleaner, fájl rendszerezési paraméterekkel használható duplikátum kereső program a Glary Duplicate Cleaner amivel akár fájlkiterjesztés szerint is ki tudjuk listázni a hasonló fájlokat.

Az EaseUS DupFiles Cleaner egy felhő, fájlmegosztó alkalmazásokhoz is kipróbálható duplikátum kereső program ami rendszerfájlok, Audió, Videó, dokumentumok, illetve tömörített mappákhoz, fájlkiterjesztés szűrő funkcióval próbálható ki. A szoftver CRC64 Header, CRC64 FULL algoritmussal a fájlok tartalmát össze tudja hasonlítani. A duplikátum kereső ingyenes változata funkció korlátozással futtatható.

EaseUS DupFiles Cleaner

EaseUS DupFiles Cleaner Összefoglaló:

 • duplikátum kereső program
 • Merevlemez karbantartáshoz
 • Windows gyorsítási feladatokhoz is
 • hely felszabadításhoz
 • duplikátum képek kereséséhez
 • nem kell beállítanunk
 • szűrő funkció
 • CRC64 Header, CRC64 FULL algoritmussal összehasonlíthatóak a fájlok
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://toolbox.easeus.com/dupfiles-cleaner/index.html
EaseUS DupFiles Cleaner letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EaseUS DupFiles Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
USD 39,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.42024-04-27 Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.4 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Duplicate Cleaner Pro 5.22.0.02024-04-24 Duplicate Cleaner Pro 5.22.0.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat amikből […]
 • Duplicates Cleaner 3.70.48.02023-07-10 Duplicates Cleaner 3.70.48.0 (0)
  A Duplicates Cleaner egy remek szoftver amivel számos előre kiválasztható beállítással lehet a fölösleges fájlokat felkutatnunk. A […]
 • Duplicate File Finder Portable 1.42023-03-30 Duplicate File Finder Portable 1.4 (0)
  A Duplicate File Finder Portable telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A Free alkalmazás az összes fájlformátumhoz […]
 • SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.26992022-07-04 SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.2699 (0)
  A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) egy ígéretes másodpéldány tartalmak kereséséhez használható App amivel a duplikátumok szűrő […]

Szólj hozzá