Blog

Felhőalapú tárhelyeken is felkutathatjuk a duplikált fájlokat az EaseUS DupFiles Cleaner Karbantartó szoftverrel

A szoftverrel nyomon tudjuk a számítógép merevlemezén követni a duplikált fájlokat, teljes mértékben megváltoztatja a lemezterület felszabadítási műveleteinket, karbantartási szerepet tölt be. Az EaseUS DupFiles Cleaner egy vizuális indítófelületen listázza ki a duplikált tartalmakat ami Videókhoz, zenékhez, fotókhoz, illetve tömörített mappákhoz is pompás. A program akár felhő alapú tárhelyeken is elemezni tudja a duplikált tartalmakat, manuálisan választhatóak ki a törlendő fájlok.

Egy speciális duplikátum kereső szolgáltatásokkal elérhető karbantartó szoftver amivel a lemezterület felszabadítás érdekében felkutathatjuk azokat a tartalmakat a meghajtóinkon amiket az elmúlt időben duplikáltan tároltunk el. A szoftver egy speciális duplikátum kereső funkciót biztosít amivel össze tudjuk a hasonló tartalmú fájlokat CRC64, CRC64 FULL algoritmussal hasonlítani. Az EaseUS DupFiles Cleaner a fájlok tartalmát, illetve elnevezését is össze tudja a merevlemez optimalizálási műveltekben hasonlítani. A szoftver hasonló fotókhoz is remek, a fájlokat a tulajdonságaikkal rendszerezve listázhatjuk ki. Meggátolhatjuk, hogy a program a még fontos fájlokat törölje, a szoftver indítófelületén manuálisan tudjuk azokat a duplikált tartalmakat kiválasztani amik hasztalan lemezterületet képeztek a merevlemezünkön.

Felhő alapú tárhelyeken is megkereshetjük a duplikált fájlokat

A szoftverrel összetett duplikált keresési műveleteket is futtathatunk, a fájlokat a számítógép merevlemezén, illetve felhő alapú tárhelyeken is fel tudjuk kutatni. Az integrált szűrő funkció konfigurálása után könnyedén elemezni tudja a meghajtók lemezterületét befolyásoló duplikált fájlokat.

Kisebb méretű meghajtók esetén fontos hogy csak azokat a tartalmakat tároljuk amik szükségesek. A lemezterület csökkenés megelőzésének érdekében töröljük a duplikált fájlokat. Az EaseUS DupFiles Cleaner egy kiváló fájlmásolat kereső, karbantartó szoftver amivel akár felhő alapú tárhelyeken is felkutathatóak a megegyező tartalommal elérhető fájlok. A duplikált fájlkeresési műveletekhez futtatható karbantartó szoftver innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Felhőalapú tárhelyeken is felkutathatjuk a duplikált fájlokat az EaseUS DupFiles Cleaner Karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Az EaseUS DupFiles Cleaner karbantartó szoftver felhő alapú tárhelyeken is működik, amivel törölni is tudjuk azokat a fájlokat amiknek nincs hasznuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá