Manyprog Zip Password Recovery 1.3

A Manyprog Zip Password Recovery egy hasznos program amivel az elveszett ZIP jelszavaidat szerezheted vissza. Az alkalmazás az egyszerű használatra koncentrál, adott szituációkban igen hasznos tud lenni a számodra. ZIP, WinRAR, WinZip, 7-Zip, PKZIP archívumok esetén támogatott a használata.

Ha rendelkezel egy olyan tömörített ZIP fájllal, amit korábban jelszóval védtél le, de sajnos elveszett a hozzá tartozó jelszó, itt egy nagyon hasznos szoftver amivel megkísérelheted azt visszaszerezni. A Manyprog Zip Password Recovery nagy eséllyel tud a számodra eredményeket biztosítani ebben.

A Manyprog Zip Password Recovery letöltése után csak telepíteni kell, ezt követően a szoftvert már csak el kell indítani.

Az alkalmazás kezelőfelülete a szokásos funkciókat, konfigurációs lehetőségeket biztosítja, ahol megadható a számára miként próbálja meg visszaállítani a számára betallózott ZIP fájlhoz tartozó jelszót.

A Manyprog Zip Password Recovery előnyeként hozható fel hogy az adott feladat elvégzéséhez szinte az összes fontosabb konfigurálási lehetőséget biztosítja, ami viszont hátrány, kizárólag ZIP, WinRAR, WinZip, 7-Zip, PKZIP fájlok esetén nyújt megoldást a kipróbálóinak. A fejlesztő ígéretei szerint az összes korábban említett tömörítési eljárás esetén garantált eredményeket tud biztosítani.

A Manyprog Zip Password Recovery által elvégzett feladat időigénye függ a jelszó erősségétől. A program csekély erőforrás igénnyel bír, sőt ami még előny az esetében, hogy akár Windows 10 operációs rendszeren is futtatható teljes kompatibilitással.

A hivatalos oldalon a használatához számos dokumentáció érhető el. Ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg, arról hogy meg is vásárolható. Illetve néhány funkciójához nem lehet hozzáférni.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a Free ZIP Password Recovery nevű szoftver. Az alábbi kiadást szintén ingyenesen lehet használni, nagyon egyszerű lehetőségekkel biztosított. Törölt fájlok visszaállítására használhatod még a Wise Data Recovery nevű szoftver, ami képek, videók, dokumentumok visszaállítására használható fel abban az esetben ha azt véletlenül törölted.

A Manyprog Zip Password Recovery egy speciális törölt adat visszaállító Tools, amivel az elveszett jelszavaidat szerezheted vissza. ZIP, WinRAR, WinZip, 7-Zip, PKZIP formátumoknál támogatott a használata.

Manyprog Zip Password Recovery

Manyprog Zip Password Recovery Összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító szoftver
 • elveszett jelszavak visszaszerzéséhez
 • Archívumoknál használható
 • számos speciális beállítási lehetőség
 • ZIP, WinRAR, WinZip, 7-Zip, PKZIP támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://manyprog.com/pass-recover.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Manyprog Zip Password Recovery
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PasswdFinder 1.0.0.252014-11-30 PasswdFinder 1.0.0.25 (0)
  A PasswdFinder segítségével visszaszerezheted az alkalmazásaid által kezelt elveszett jelszavakat. Az alábbi Free alkalmazás igen […]
 • Free ZIP Password Recovery 3.60.682016-12-29 Free ZIP Password Recovery 3.60.68 (0)
  A Free ZIP Password Recovery abban az esetben lehet hasznos a számodra, ha korábban létrehoztál egy tömörített ZIP fájlt, azt […]
 • M3 Data Recovery Free 5.2.12016-04-17 M3 Data Recovery Free 5.2.1 (0)
  Az M3 Data Recovery Free egy igen hatékony törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Vele vissza tudod szerezni a korábban […]
 • EASEUS Partition Recovery 8.52014-10-25 EASEUS Partition Recovery 8.5 (0)
  Az EASEUS Partition Recovery egy Free alkalmazásként futtatható törölt adat visszaállító program, ami a szóban forgó műveletsort a […]
 • Eassos Recovery Free 3.9.02015-07-05 Eassos Recovery Free 3.9.0 (0)
  Az Eassos Recovery Free segítségével véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani a beépített varázsló utasításainak a […]