Xleaner Portable 4.28.1368

Az Xleaner Portable egy telepítés nélkül használható rendszerpucoló, amivel takarítani lehet a böngészőket, illetve a Windows átmeneti naplófájljait. Lehet vele rendszer visszaállítási pontokat létrehozni, kezdeményezhető a gép kikapcsolása, illetve újraindítása. Az alábbi Free alkalmazás a korábban telepített szoftverek után is tud takarítani.

Ha egyszerűen, gyorsan, megbízható formában szeretnéd a számítógépedet karban tartani, erre egy olyan szoftvert szeretnél használni amit nem kell telepíteni, hordozható formában vehető igénybe, akkor itt az Xleaner Portable.

A kategóriáját képviselő hasonló applikációkkal összehasonlítva, kissé más megközelítésből látja el a szóban forgó feladatot, de azt magabiztosan. Ha mégis installálni szeretnéd az Xleaner Portable telepíthető változata is elérhető a kínálatunkból.

A használatba vételéhez csupán annyit kell tenni, hogy a letöltött ZIP tartalmát kicsomagoljuk egy szabad helyre, onnantól azonnal futtathatóvá válik.

Az Xleaner Portable a funkcióit tekintve lehetőség van vele takarítani az összes korábban telepített böngésző után, de ezt több népszerű alkalmazás esetén is támogatja. Egy rövid konfigurálás után egy kattintással munkára fogható, kifejezetten ideális helyfelszabadításra is. Akik szükségét érzik, hogy rendszer visszaállítási pontokat hozzanak létre erre is felhasználható. Ami előnynek tekinthető az Xleaner Portable esetében, hogy a korábbi beállítások elmenthetőek későbbre.

Az egyéb szolgáltatási részeként néhány energiagazdálkodási funkcióhoz is hozzá lehet férni, kikapcsolható a gép, újraindítható, vagy csak egyszerűen a kijelentkezést lehet vele kezdeményezni. Ezzel egy időben töröl minden privát adatot, amivel fokozható a biztonság.

Felhasználóbarátabb kinézetet a CCleaner Portable nevű karbantartó biztosít, amit szintén nem kell telepíteni. Funkcionalitásban és tudásban a Wise Care 365 Portable megoldása verhetetlen, az esetében számos Windows konfigurálási opcióhoz is hozzá lehet férni. Privát takarításban a Privacy Eraser Free Portable a legjobb választás.

Az Xleaner Portable egy „noinstall” karbantartó amivel takarítani lehet a böngészők előzményeit, rendszer visszaállítási pontok készíthetőek, vele helyet lehet felszabadítani a merevlemezen.

Xleaner Portable

Xleaner Portable összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • nem kell telepíteni
 • böngésző pucoló
 • rendszer visszaállítási pontok készítéséhez
 • menthető beállítások
 • a PC kikapcsolása, újraindításának kezdeményezése
 • Magyarítható
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.morethanacleaner.de/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Xleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xleaner 4.28.13682015-09-20 Xleaner 4.28.1368 (0)
  Az Xleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó, rendszerpucoló segédlet amivel akár helyet lehet felszabadítani a […]
 • Glary Disk Cleaner 6.0.1.22023-11-29 Glary Disk Cleaner 6.0.1.2 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Temp_Cleaner GUI 6.9.02023-11-19 Temp_Cleaner GUI 6.9.0 (0)
  A Temp_Cleaner GUI egy multiprocessing támogatással készített gyors karbantartó szoftver ami a Windows korábbi változataihoz is […]
 • HDCleaner Portable 2.0602023-11-06 HDCleaner Portable 2.060 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • KCleaner 3.8.6.1162023-08-30 KCleaner 3.8.6.116 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]