Xleaner 4.28.1368

Az Xleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó, rendszerpucoló segédlet amivel akár helyet lehet felszabadítani a merevlemezen. Takarítja a böngészőket, a Windows átmeneti naplófájljait, kiüríti a lomtárat, alkalmas rendszer visszaállítási pontok létrehozására is. Ez a Free alkalmazás néhány lépésben Magyarítható is.

A számítógép időközönkénti karbantartásával teljesítményjavulást lehet elérni, ennek végrehajtásához szükség lesz egy célalkalmazásra. Ha nem zavaró a számodra a szerény grafikai tervezés, erre használhatod az Xleaner nevű szoftvert.

Rendkívül gyorsan, egyszerűen telepíthető, ami után a hivatalos forrásból származó nyelvi fájlok hozzáadásával Magyar nyelven használható. Némi hátrány, hogy ezt kézzel kell végrehajtani. Ha mégsem szeretnéd installálni, az Xleaner hordozható változatban is beszerezhető.

A funkcióit tekintve megfelelő eszköz, hogy a telepített böngészőid gyorsítótárát ki tudd üríteni, itt akár a mentett jelszavakat is törölni tudja.

Természetesen mint a nagyobb nevű karbantartók, támogatja az Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer motorokat. Ezeket külön ablakon belül lehet áttekinteni, kézzel választható ki a tisztítás mélysége.

Egy jól áttekinthető listán tudja megjeleníteni a korábban a számítógépre mentett nyomkövető sütiket,

Az Xleaner rendszerpucolási opciója kiterjeszthető magára az operációs rendszerre is, itt tudja üríteni a kukát, vágólapok tartalmát, a naplófájlokat. Mivel olyan területre tévedtünk ahol egy nem megfelelő módosítás rendszer instabilitást is kiválthat, vele létrehozhatóak rendszer visszaállítási pontok is. A beállítások profil szerint állíthatóak össze, majd azok elmenthetőek egy későbbi időpontra így egy testre szabott programot kezdhetsz használni.

Az Xleaner felületét beépített témák segítségével lehet megváltoztatni. Némi hátránynak tekinthető az esetében a szerényre tervezett alapértelmezett kinézet, de ezt ellensúlyozza az ingyenesség és a számos különleges speciális funkció.

Alternatívájaként használható a KCleaner ami privát takarításhoz nyújt megfelelő segítséget. Néhány Windows konfigurálási lehetőséget a CCleaner nevű program biztosít, amiből szintén elérhető telepítés nélküli kiadás.

Az Xleaner segítségével helyet tudsz felszabadítani, pucolni a Windows, illetve a böngészők által visszahagyott előzményeket, továbbá rendszer visszaállítási pontokat hozhatsz létre egyszerűen.

Xleaner

Xleaner összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Xleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xleaner Portable 4.28.13682015-09-20 Xleaner Portable 4.28.1368 (0)
  Az Xleaner Portable egy telepítés nélkül használható rendszerpucoló, amivel takarítani lehet a böngészőket, illetve a Windows […]
 • KCleaner Portable 3.7.12020-12-23 KCleaner Portable 3.7.1 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • HDCleaner Portable 1.328 Beta2021-02-24 HDCleaner Portable 1.328 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2312021-02-08 Glary Disk Cleaner 5.0.1.231 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]