Tags - Mirinsoft termékek listája - SzoftHub.hu

Mirinsoft

 • A CloneApp egy minimalista de mégis sokoldalú biztonsági mentések készítésére hivatott szoftver, amivel egyéni igények szerint lehet a fontosabb tartalmakról archívumokat készíteni. Ez a Free alkalmazás egyénileg menti a regisztrációs adatbázis értékeit, a korábban telepített programok beállításait is könnyen vissza lehet vele állítani.

  CloneApp 1.20.800

  A CloneApp egy minimalista de mégis sokoldalú biztonsági mentések készítésére hivatott szoftver, amivel egyéni igények szerint lehet a fontosabb tartalmakról archívumokat készíteni. Ez a Free alkalmazás egyénileg menti a regisztrációs adatbázis értékeit, a korábban telepített programok beállításait is könnyen vissza lehet vele állítani.

  olvasd tovább...

 • Az Xleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó, rendszerpucoló segédlet amivel akár helyet lehet felszabadítani a merevlemezen. Takarítja a böngészőket, a Windows átmeneti naplófájljait, kiüríti a lomtárat, alkalmas rendszer visszaállítási pontok létrehozására is. Ez a Free alkalmazás néhány lépésben Magyarítható is.

  Xleaner 4.28.1368

  Az Xleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó, rendszerpucoló segédlet amivel akár helyet lehet felszabadítani a merevlemezen. Takarítja a böngészőket, a Windows átmeneti naplófájljait, kiüríti a lomtárat, alkalmas rendszer visszaállítási pontok létrehozására is. Ez a Free alkalmazás néhány lépésben Magyarítható is.

  olvasd tovább...

 • Az Xleaner Portable egy telepítés nélkül használható rendszerpucoló, amivel takarítani lehet a böngészőket, illetve a Windows átmeneti naplófájljait. Lehet vele rendszer visszaállítási pontokat létrehozni, kezdeményezhető a gép kikapcsolása, illetve újraindítása. Az alábbi Free alkalmazás a korábban telepített szoftverek után is tud takarítani.

  Xleaner Portable 4.28.1368

  Az Xleaner Portable egy telepítés nélkül használható rendszerpucoló, amivel takarítani lehet a böngészőket, illetve a Windows átmeneti naplófájljait. Lehet vele rendszer visszaállítási pontokat létrehozni, kezdeményezhető a gép kikapcsolása, illetve újraindítása. Az alábbi Free alkalmazás a korábban telepített szoftverek után is tud takarítani.

  olvasd tovább...

 • A DDownloads nevű alkalmazás segítségével egy sor remek felhasználhatósági körrel rendelkező program letöltéséhez nyersz közvetlen hozzáférést. Neki köszönhetően kedvenc szoftvered a hivatalos oldaláról töltheted le.

  DDownloads 3.06.1336

  A DDownloads nevű alkalmazás segítségével egy sor remek felhasználhatósági körrel rendelkező program letöltéséhez nyersz közvetlen hozzáférést. Neki köszönhetően kedvenc szoftvered a hivatalos oldaláról töltheted le.

  olvasd tovább...