CloneApp 1.20.800

A CloneApp egy minimalista de mégis sokoldalú biztonsági mentések készítésére hivatott szoftver, amivel egyéni igények szerint lehet a fontosabb tartalmakról archívumokat készíteni. Ez a Free alkalmazás egyénileg menti a regisztrációs adatbázis értékeit, a korábban telepített programok beállításait is könnyen vissza lehet vele állítani.

Biztonsági mentés nélkül egy váratlan rendszer hiba akár komolyabb adavesztést is tud okozni, ez elkerülhető ha a felhasználó időben gondoskodik arról. Ha fontos számodra az egyszerűség, átláthatóság, a CloneApp hasznos lehet a számodra.

A szoftver különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd a benne található programot futatni.

A CloneApp megjelenésben az egyszerűségre törekszik, ez magán a felépítésen is érzékelhető. Akik nem lennének kibékülve az alapértelmezett kinézetével, azok, a beépített Skin editor segítségével egyedi kinézetet tudnak a számára kölcsönözni.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz és azokhoz egyedi beállításokat használsz akkor a CloneApp rendkívül hasznos lehet a számodra, hisz vele a hozzájuk tartozó konfigurációk menthetőek, majd bármikor visszaállíthatóak. Annyit azért érdemes megjegyezni róla, hogy rengeteg programot támogat, de ez a lista sajnos nem korlátlan, ami előny, hogy az összes népszerűbb applikáció támogatott az esetében. A CloneApp telepített szoftvereid beállításainak mentéséhez kiváló segítség.

Mielőtt használatba vennéd a CloneApp megoldását, a beállításoknál megadhatod neki hogy a vele készített Backup fájlok hová legyenek mentve. Ezt később érdemes egy külső adathordozóra helyezni, a számítógép merevlemezétől fizikailag eltérő útvonalon tárolni.

Éppúgy mint a programok esetén, a regisztrációs adatbázis értékeinél kézzel lehet kiválasztani azokat az objektumokat amik fontosak így csak azok kerülnek bele a mentésbe amik nélkülözhetetlenek. Kis erőforrás, mellett igen gyorsan dolgozik.

Az Fbackup némileg más megközelítésből dolgozik, az esetében az összeállítások azonnal feltölthetőek. Ha teljes meghajtókat szeretnél lementeni, későbbi visszaállítás céljából, akkor a HDClone Free Edition egy megfelelő eszköz erre. Rendszervisszaállítási pontok létrehozásában, és azok adminisztrálásában a Restore Point Creator tekinthető az egyik legprofibb választásnak.

A CloneApp elsősorban azoknak a számítógép tulajdonosoknak lehet megfelelő biztonsági mentések készítésére alkalmas segédlet akik inkább adott területeket szeretnének csak belefoglalni az archívumokba. Előny az egyszerű kezelhetőség.

CloneApp

CloneApp összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CloneApp
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FBackup 7.0.181.02017-10-18 FBackup 7.0.181.0 (2)
  Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges […]
 • Personal Backup 5.8.10.52017-08-17 Personal Backup 5.8.10.5 (0)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • PCtransfer 1.0.0.10332014-08-13 PCtransfer 1.0.0.1033 (0)
  A PCtransfer egy könnyed megoldást biztosító biztonsági mentés tools aminek köszönhetően biztonságban tudhatod a számodra […]
 • XXCLONE 2.08.42016-08-30 XXCLONE 2.08.4 (0)
  Az XXCLONE egy teljesen ingyenesen használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. Vele akár komplett meghajtókat tudsz […]
 • BitClone9 1.02014-09-08 BitClone9 1.0 (0)
  A BitClone9 segítségével könnyedén tudsz biztonsági mentést készíteni komplett partíciókról, az azok visszaállításában is segédkezik. […]