CloneApp 2.15.606

A CloneApp egy minimalista de mégis sokoldalú biztonsági mentések készítésére hivatott szoftver, amivel egyéni igények szerint lehet a fontosabb tartalmakról archívumokat készíteni. Ez a Free alkalmazás egyénileg menti a regisztrációs adatbázis értékeit, a korábban telepített programok beállításait is könnyen vissza lehet vele állítani.

Biztonsági mentés nélkül egy váratlan rendszer hiba akár komolyabb adatvesztést is tud okozni, ez elkerülhető ha rendszeresen gondoskodunk arról. Ha fontos számodra az egyszerűség, átláthatóság, a CloneApp hasznos lehet a számodra. Kereskedelmi szoftverekre jellemző funkciókat lehet felfedezni a kipróbálásával.

A szoftver különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd a benne található programot futtatni. Alternatív változatban is beszerezhető.

A CloneApp megjelenésben az egyszerűségre törekszik, ez magán a felépítésen is érzékelhető. Akik nem lennének kibékülve az alapértelmezett kinézetével, azok, a beépített Skin editor segítségével egyedi kinézetet tudnak a számára kölcsönözni.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz és azokhoz egyedi beállításokat használsz akkor a CloneApp rendkívül hasznos lehet a számodra, hisz vele a hozzájuk tartozó konfigurációk menthetőek, majd bármikor visszaállíthatóak. Annyit azért érdemes megjegyezni róla, hogy rengeteg programot támogat, de ez a lista sajnos nem korlátlan, ami előny, hogy az összes népszerűbb applikáció támogatott az esetében. A CloneApp telepített szoftvereid beállításainak mentéséhez kiváló segítség.

Mielőtt használatba vennéd a CloneApp megoldását, a beállításoknál megadhatod neki hogy a vele készített Backup fájlok hová legyenek mentve. Ezt később érdemes egy külső adathordozóra helyezni, a számítógép merevlemezétől fizikailag eltérő útvonalon tárolni.

Éppúgy mint a programok esetén, a regisztrációs adatbázis értékeinél kézzel lehet kiválasztani azokat az objektumokat amik fontosak így csak azok kerülnek bele a mentésbe amik nélkülözhetetlenek. Kis erőforrás, mellett igen gyorsan dolgozik.

Az Fbackup némileg más megközelítésből dolgozik, az esetében az összeállítások azonnal feltölthetőek. Ha teljes meghajtókat szeretnél lementeni, későbbi visszaállítás céljából, akkor a HDClone Free Edition egy megfelelő eszköz erre. Rendszer visszaállítási pontok létrehozásában, és azok adminisztrálásában a Restore Point Creator tekinthető az egyik legprofibb választásnak.

A CloneApp elsősorban azoknak a számítógép tulajdonosoknak lehet megfelelő biztonsági mentések készítésére alkalmas segédlet akik inkább adott területeket szeretnének csak belefoglalni az archívumokba. Előny az egyszerű kezelhetőség.

CloneApp

CloneApp összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CloneApp
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CloneApp UA 0.8.02019-04-07 CloneApp UA 0.8.0 (0)
  A CloneApp UA egy Windows rendszerekhez tervezett biztonsági mentés készítő szoftver amivel az operációs rendszerhez tartozó […]
 • Personal Backup 6.2.6.02021-10-03 Personal Backup 6.2.6.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • FBackup 9.2.4052021-09-08 FBackup 9.2.405 (2)
  Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges […]
 • Clonezilla 2.7.2.392021-06-15 Clonezilla 2.7.2.39 (0)
  A Clonezilla egy korszerű merevlemez kezelő szoftver amivel HDD klónozás, adat helyreállítás hajtható végre. A szoftver ISO, ZIP fájl […]
 • Dropbox 133.4.40892021-10-23 Dropbox 133.4.4089 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]