Back4Sure Portable 3.7.3

A Back4Sure Portable egy hordozható formában futtatható, rengeteg kényelmi funkcióval ellátott Biztonsági mentés készítő program. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy az elkészült archívumot, jelszóval védd le, illetve tömöríteni is lehet. Szűrőket is alkalmazhatsz.

Itt a népszerű biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver telepítést nem igénylő változata a Back4Sure Portable. A szoftvert akár egy cserélhető adathordozóról is futtathatod, funkcionálisan közel egyenértékű a telepíthető kiadással.

A Back4Sure Portable letöltése után azt csak ki kell csomagolni, ezt követően a szoftver szinte azonnal használható. A kezelőfelülete áttekinthető, jól navigálható, biztosítja azokat a beállításokat, aminek köszönhetően testre szabottabban használható.

Az alkalmazással szinte bármilyen tartalomról biztonsági mentést lehet készíteni, legyen az szöveges dokumentum, kép, videó, zenei fájl, vagy akár a Windows által használt rendszer fájlok. Az első indítását követően a kezelőfelületén kiválasztható az a mappa aminek a tartalmáról mentéseket szeretnél készíteni, a végeredményt jelszóval védheted le, opcionálisan azt tömörítheted, ez az egyszerűbb tárolás miatt lehet hasznos.

Ha ki szeretnél hagyni néhány fájlt a biztonsági mentésből, konfigurálhatsz kizárásokat, itt megadható az a fájl amit ki szeretnél hagyni az archiválásból.

Néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni.

A Back4Sure Portable jelentéseket is tud készíteni az általa elvégzett feladatokról, tájékoztat a rosszul elvégzett biztonsági mentésektől. Így később a beállításokat csak módosítani kell.

Telepítést nem igénylő biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver még a Backup4all Portable vele időzítetten is végrehajtható a biztonsági mentések készítése. A BestSync szinkronizálási opciókkal is el van látva.

A Back4Sure Portable megoldásával néhány egyszerű lépésben tudsz biztonsági mentéseket összeállítani a számodra fontosnak ítélt tartalmakról, vele tömörítheted a végeredményt, vagy egyszerűen jelszóval védheted le az illetéktelen hozzáférésektől. Nem igényel telepítést, ingyenes kiadás.

Back4Sure Portable

Back4Sure Portable összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Back4Sure Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Back4Sure 3.7.32017-04-01 Back4Sure 3.7.3 (0)
  A Back4Sure nevű szoftver segítségével testre szabott formában tudsz biztonsági mentéseket készíteni a legfontosabb tartalmaidról. Az […]
 • 7-Zip 21.062021-11-26 7-Zip 21.06 (0)
  A 7-Zip egy könnyen és széleskörűen használható fájlkicsomagoló és tömörítő alkalmazás, ami rengeteg formátumot támogat. ZIP, RAR, […]
 • FBackup 9.4.4522021-11-26 FBackup 9.4.452 (2)
  Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges […]
 • Clonezilla 2.8.0.272021-11-26 Clonezilla 2.8.0.27 (0)
  A Clonezilla egy korszerű merevlemez kezelő szoftver amivel HDD klónozás, adat helyreállítás hajtható végre. A szoftver ISO, ZIP fájl […]
 • 7-Zip Portable 21.062021-11-26 7-Zip Portable 21.06 (0)
  A 7-Zip Portable a népszerű tömörítő fájlkezelő alkalmazás hordozható változata, ingyenes. Támogat jelszóvédelmet, fájldaraboló […]