Biztonsági mentés

Back4Sure 3.7.3

A Back4Sure nevű szoftver segítségével testre szabott formában tudsz biztonsági mentéseket készíteni a legfontosabb tartalmaidról. Az alábbi Free alkalmazás ideális képek, videók, dokumentumok archiválására. Támogatja, hogy a végeredményt tömöríthesd, illetve hogy azt jelszóval tudd levédeni. Szűrők, kizárások támogatása.

Egy nagyon egyszerűen használható biztonsági mentések összeállítására alkalmas szoftver a Back4Sure, ami a szóban forgó feladatot felhasználóbarát megközelítésből tudja elvégezni. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is beszerezheted.

A Back4Sure letöltése után egy hagyományos telepítés varázsló felület fogad, ahol a szükséges lépesek követése után a szoftver azonnal használható.

Az első indítását követően néhány fontosabb beállításra van szükség, aminek köszönhetően minden felhasználó az igényeihez igazítottan tud biztonsági mentéseket készíteni az általa fontosnak tartott fájlokról.

A Back4Sure beállításainál megadható, hogy hová mentse el a biztonsági mentést, milyen fájlkiterjesztéseket vegyen figyelembe, illetve hogy mit hagyjon ki ha adott mappákat adnál meg a számára.

A Back4Sure megoldásával mentéseket készíthetsz képekről, videókról, dokumentumokról, vagy akár rendszerfájlokról. Mivel az ilyen jellegű tartalmak sokszor bizalmas jellegű adatokat is tartalmazhatnak, ezért igen hasznosnak tekinthető, hogy azokat akár jelszóval is el lehet látni, titkosítani lehet. A méret, illetve a tárolás megkönnyítése érdekében tömöríthető a biztonsági mentés.

Mivel a Back4Sure ingyenes, számos egyedi fontos beállítást tartalmaz, mindenképp érdemes kipróbálni. Kis méretű, kis erőforrás igénnyel bír.

Biztonsági mentések készítésére használhatod még a Handy Backup nevű alkalmazást, vagy az Uranium Backup Free megoldását, teljes meghajtók klónozására ideális segédalkalmazás a HDClone Free Edition szerencsére őt is ingyenesen használhatod.

A Back4Sure egy ingyenes biztonsági mentés készítő szoftver, ami szűrőket, kizárásokat is támogat. A végeredményt lehet tömöríteni, jelszóvédelemmel láthatod el. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is letölthető. Funkcionálisan mindent tud amit csak elvárhatunk egy ilyen jellegű programtól. Csak Angol nyelven futtatható.

Back4Sure

Back4Sure összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Back4Sure
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Back4Sure Portable 3.7.32017-04-01 Back4Sure Portable 3.7.3 (0)
  A Back4Sure Portable egy hordozható formában futtatható, rengeteg kényelmi funkcióval ellátott Biztonsági mentés készítő program. Az […]
 • Dropbox 204.3.48572024-07-18 Dropbox 204.3.4857 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • Clonezilla 3.1.3.162024-07-17 Clonezilla 3.1.3.16 (0)
  A Clonezilla egy korszerű merevlemez kezelő szoftver amivel HDD klónozás, adat helyreállítás hajtható végre. A szoftver ISO, ZIP fájl […]
 • Personal Backup 6.3.18.02024-07-01 Personal Backup 6.3.18.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • Hasleo Backup Suite 4.8.22024-06-30 Hasleo Backup Suite 4.8.2 (0)
  A Hasleo Backup Suite eszközével biztosak lehetünk abban hogy a merevlemezen található tartalmak biztonságban vannak, időzíthetően […]

Szólj hozzá