Synei PC Cleaner Portable 2.0

A Synei PC Cleaner Portable egy telepítést nem igénylő Privát takarítási feladatokhoz is alkalmas szoftver. Ez a karbantartó pucolja a böngészőket, a telepített alkalmazások által visszahagyott előzményeket is. Természetesen az operációs rendszert is figyelembe veszi. Létre tud hozni rendszer visszaállítási pontokat, illetve végleges fájltörlő funkciót is ellát. Magyar nyelven és Free alkalmazás formájában vehető igénybe.

A számodra ideális karbantartó kiválasztásakor fontos szempont a számodra, hogy egyszerűen lehessen használni, tudjon Magyar nyelven, illetve ne kelljen telepíteni, akkor itt a Synei PC Cleaner Portable, ami funkcionálisan azonos a telepíthető változatával. Ha mégis úgy döntesz, hogy rá bízod a PC-d karbantartását ezt napi szinten téve, akkor a Synei PC Cleaner Portable installálható kiadásban is beszerezhető.

A szoftver beüzemeléséhez kizárólag annyit kell tenned, hogy a letölthető tömörített mappa tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, ez akár lehet egy USB kulcs is.

A mappában található alkalmazásra kattintva azonnal futtatható.

A Synei PC Cleaner Portable rendeltetésszerű használatához komolyabb ismeretek nem szükségesek, ráadásul Magyar nyelven érhetőek el a funkciói. Manuálisan választható ki hogy mely terület takarítását akarod rábízni, ez lehet akár a böngészők, az operációs rendszer gyorsítótár mappái, de a telepített szoftvereidet is támogatja. Természetesen az utóbbi opciót később külön ki kell választani, illetve azt is meg kell jegyezni, hogy ezen a területen nem minden szoftvert ismer fel.

A Synei PC Cleaner Portable karbantartójában helyet kapott még egy végleges fájltörlő funkció, továbbá egy rendszer visszaállítási pontok adminisztrálására alkalmas Tools. A mély takarító funkciójával további extra opciókat lehet elérni, itt szintén kézzel választható ki hogy milyen kiterjesztést vegyen figyelembe.

Telepítést nem igénylő alternatívájaként kipróbálhatod a CCleaner Portable megoldását, vagy a JoyoBox Cleaner Portable nevű szoftvert, ami a szóban forgó feladatokon kívül számos egyéb hasznosnak tekinthető funkciókat is szolgáltat.

A Synei PC Cleaner Portable egy privát takarító szoftver, ami a böngészők, az operációs rendszer, illetve a korábban telepített alkalmazások után tud karbantartást végrehajtani.

Synei PC Cleaner Portable

Synei PC Cleaner Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Synei PC Cleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]
 • Privacy Eraser Free 4.29.2.24072017-10-17 Privacy Eraser Free 4.29.2.2407 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális opciókkal van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • KCleaner 3.2.82017-10-08 KCleaner 3.2.8 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • Xvirus System Cleaner 2.12015-10-12 Xvirus System Cleaner 2.1 (0)
  Az Xvirus System Cleaner egy speciális karbantartó szoftver ami a takarítási feladatokat privát megközelítésből hajtja végre. Pucolja […]
 • Xleaner Portable 4.28.13682015-09-20 Xleaner Portable 4.28.1368 (0)
  Az Xleaner Portable egy telepítés nélkül használható rendszerpucoló, amivel takarítani lehet a böngészőket, illetve a Windows […]