FileRunner: Panelos felülettel kifejlesztett FTP kliens program

Panelos felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő szoftver a leginkább fontosabb feladatok elvégezésre amit akár FTP kliensként is használhatunk. A felhasználói felület speciális elrendezéssel rendelkezik az az egyszerűbb navigációt eredményezheti. A FileRunner merevlemezen való fájlok rendszerezéséhez használható.

A fájlok tárolása, illetve a rendszerezése sokkal egyszerűbb abban az esetben ha egy felhasználói elvárásoknak teljes mértékben megfelelő felszínnel rendelkező fájlkezelővel végzünk el olyan feladatokat amik szükségesek. Ilyen a FileRunner ami FTP kliensként is használható az összes ismert protokoll támogatás ismerete szerint.

Speciális funkció választó elrendezés

A szoftver fájlkezelés esetén az ismert eszközöket a két panel között található funkció választó felületen lehet kiválasztani. A fájlok mozgatásához kettő mappa között, szerkesztés, törlésük, néhány népszerű fájl formátum egyszerű létrehozása választható ki. A FileRunner fájlkezelőjénél rendelkezésre álló funkcióiról elmondható előnyös tulajdonság hogy teljes mértékben egyszerűen állnak rendelkezésre nem lenyíló menüponton belül találhatóak meg azzal a feladat elvégzése lesz hatékonyabb, gyorsabb.

FTP kliens 64 Bites Windows rendszerre

Teljesen ingyenes, viszont azt érdemes megemlíteni róla hogy csak 64 Bites rendszereken futtatható.

FileRunner – fájlkezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FileRunner: Panelos felülettel kifejlesztett FTP kliens program
Szerző
Leírás
FTP kliensként is tökéletes eszközökkel rendelkező fájlkezelő szoftver a FileRunner

Kapcsolódó szoftverek