Windows fájlkezelő alternatívaként is futtatható az UltraExplorer

Egy helyi hálózati eszközökhöz, illetve egy Windows operációs rendszeren eltárolt fájlok profi paneles kilistázásához használható alternatív ingyenes fájlkezelő program. A több különleges konfigurációval futtatható fájlkezelő az UltraExplorer tartalmak mozgatásához, törléséhez, létrehozásukhoz, illetve a szerkesztésükhöz futtatható.

Egy konfigurálható indítópanelokkal, CMD Parancsokkal is futtatható fájlkezelő program amivel a Windows meghajtóin elérhető fájlokat lehet rendszereznünk ahol a tartalmakat másolhatjuk, törölhetjük, szerkeszthetjük. Az UltraExplorer tartalmak kilistázásához, fájlok kereséséhez, illetve fájlkezelési feladatokhoz akár egyszerre több panelon érhetjük el a lényeges fájlokat. Kedvencek eszközzel tudjuk rendszerezetten elérni. Tömörített mappák megnyitásához, fájlok törléséhez, másolásához a jellemzőinek a megtekintéséhez is támogatott.

Fájlok rendszerezéséhez, szerkesztésükhöz, megnyitásukhoz

Egy módosítás dátuma, méret, formátum, illetve mappa jellemzőkkel futtatható fájlkereső funkciót is támogat az alkalmazás amivel egy módosítható listán tudjuk a szükséges fájlokat egy mélyebb keresési feladatban megjeleníteni. A szoftver képek, Videók, Audió tartalmak megnyitásához is eredményes.

TXT, BIN, fájlkiterjesztések megnyitásához, HEX fájlok dekódolásához is futtathatjuk. A fájlkezelő program által elérhető fájllista mappák kinézetét, illetve a tartalmak Thumbnail tulajdonságainak a méretét, a szoftver eszköztárán elérhető kiegészítők listáját szerkeszteni tudjuk. Az akár egérgesztus vezérléssel használható ingyenes fájlkezelő program az UltraExplorer innen szerezhető be.

UltraExplorer – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows fájlkezelő alternatívaként is futtatható az UltraExplorer
Szerző
Leírás
Hex tartalmak esetén is profi fájlkezelő program az UltraExplorer amivel videókat, audiókat, illetve képeket is meg lehet nyitnunk.

Kapcsolódó szoftverek