Free FTP Client 1.0.0

A Free FTP Client egy ingyenes FTP kliens amivel egy gyors, hatékony fájlkezelő szoftvert lehet használni. A Free alkalmazás egy paneles kinézettel rendelkező felhasználói felülettel használható ahol a fájlok másolása, szerkesztése, megtekintése, illetve a kezelésük lehetséges.

A fájlkezelő program egy FTP hálózati kapcsolaton keresztül használható kiegészítő amit Windows operációs rendszeren lehet használni a fájlokkal való szinte bármely feladat elvégzéséhez. A Free FTP Client eredményesebb fájlkezeléshez biztosít rengeteg fontos funkciót.

A Free FTP Client letöltése után a szoftver telepítésekor egyéb a teljes körű használatához szükséges fájlokat is beszerez, ezt az alkalmazás telepíti, majd elindítható.

A szoftver felhasználói felületén egy normál paneles tervezéssel létrehozott felület választható ki ahol csak azoknak a mappáknak az elérési útvonalát kell kiválasztani amikkel az adott tevékenységnél fontosak.

Az FTP fájlkezelő szoftver a Free FTP Client rengeteg munkafolyamat elvégzésére használható, ilyen a fájlok másolása ahol szinte bármilyen tartalmat ki lehet választani, illetve a lehető legkiválóbb módszerrel lehet azokat szerkeszteni, a hálózati feladat során csak azokat a belépéshez fontos adatokat kell berni a megfelelő területre az alkalmazás felületén, nagyon egyszerűen lehet elvégezni, ami után azonnal létre is hozza a biztonságos távoli FTP klienst csatlakozást.

Fájlkezelő kiegészítőt is tartalmaz a Free FTP Client

A program, a Free FTP Client panelos felhasználói felületén több módszerrel tudja a fájlokat kilistázni, azzal a szoftver egyszerűbb, gyorsabb felhasználói igény alapján való használata érhető el.

A rendszeresebb fájlkezelési feladathoz létre lehet hozni egy feladat listázni a felületén lehet megtekinteni, illetve megtudhatjuk, hogy azt végre is hajtotta e az alkalmazás.

Az FTP kliens a fájlok átnevezését, letöltését, új mappa létrehozását, illetve a jogosultságok szerkesztését támogatja.

A szoftver egy hatékony, profi fájlkezelési módszert támogat ha egy ingyenesen használható FTP kliens programot kerestünk, fontos hogy az a csak a fontosabb kiegészítőket biztosítsa a használók számára.

A Total Commander mappa szinkronizálást, a trolCommander eszköze profi fájlkezelési szolgáltatásokat tartalmaz.

A Free FTP Client egy ingyenes fájlkezelő FTP fájlkezelési munkafolyamatokhoz, feladat listákat is össze lehet állítani amivel rugalmasabb használhatóságot tapasztalhat a szoftver használója.

Free FTP Client

Free FTP Client Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free FTP Client
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • trolCommander 0.9.92017-11-27 trolCommander 0.9.9 (0)
  A trolCommander egy megbízható, rengeteg különleges funkciót biztosító paneles fájlkezelő program. Opcionálisan FTP kliensként is […]
 • X-WinSCP 5.19.32021-10-11 X-WinSCP 5.19.3 (0)
  Az X-WinSCP egy telepítés nélkül futtatható FTP kliens program, amivel egyszerűen hibamentesen tudsz fájlmozgatási feladatokat […]
 • Doszip Commander 3.552021-09-28 Doszip Commander 3.55 (0)
  A Doszip Commander egy paneles felhasználói felülettel készített DOS parancssoros paraméterekkel tervezett fájlkezelő szoftver a […]