DropBox, Drive felhőszolgáltatásokhoz is használható az FTP Rush fájlkezelője

A program egy teljesen ingyenesen használható rugalmas funkciókkal létrehozott fájlkezelő szoftver amit FTP kliensként lehet használni, illetve a gépen eltárolt fájloknál szükséges funkciókat lehet elvégezni. Az FTP Rush a DropBox, Drive szolgáltatás esetén is használható a fontosabb tartalmak kezeléséhez.

A szoftverrel egy hatékony fájlkezelő szoftver futtatható amivel Windows, Linux, illetve Android operációs rendszert futtató eszközökön lehet normál fájlkezelési feladatokat, illetve FTP kliens munkafolyamatokat elvégezni.

Az FTP Rush fájlkezelőjével egyszerre több munkafolyamatot is lehet futtatni ahol akár a szoftver kipróbálója a szükséges módszerrel tudja futtatni, illetve a használható panelok tulajdonságait módosítani.

Korlátlan funkciókat biztosító FTP kliens

A programmal a Windows rendszert futtató eszközön a fájlokat mozgatni, törölni, mappákat létrehozni, szerkeszteni, átnevezni fájlokat, azon funkcióknak a kiválasztásához lett definiálva amivel korrekciós módosításokat lehet elvégezni amiket a hasonló fájlkezelő szoftvereknél, illetve az operációs rendszer által használható szolgáltatás esetén van lehetőség.

A fájlkezelő a legnépszerűbb felhő szolgáltatásokat is támogatja, hogy azokkal a kívánt protokollal hozzunk létre egy biztonságos hálózati kapcsolatot ami után a tartalmak mozgatása, illetve a szerkesztése egy kellemes felhasználói élménnyel történjen. Az FTP Rush ingyenes kiadása innen érhető el, a telepítést nélkül használható verziója erről az oldalunkról tölthető le.

FTP Rush – Felhő tárhelyekhez is használható az alábbi FTP kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
DropBox, Drive felhőszolgáltatásokhoz is használható az FTP Rush fájlkezelője
Szerző
Leírás
Hatékony, több speciális funkciót is tartalmaz az alábbi ingyenes FTP kliens amivel akár felhő alapú tárhely szolgáltatások is kezelhetőek. Az FTP Rush ingyenesen használható.

Kapcsolódó szoftverek