FTP Rush Portable 3

Az FTP Rush Portable egy telepítés nélkül használható FTP Kliens ami olyan funkciókat is tartalmaz amiket a hasonló szoftvereknél nem használhatunk. A Free alkalmazással DropBox, OnDrive, Drive, Amazon felhő szolgáltatásoknál is támogatja a fájlok kezelését, rengeteg korszerű feladatot végezhetünk el.

A szoftver akkor lehet a legjobb fájlkezelő alkalmazás Windows rendszer használók számra ha gyakran szoktunk FTP hálózati kapcsolatokat létrehozni és fájlokat mozgatni, illetve szerkeszteni. Az FTP Rush Portable változatát több gépen is használhatod úgy hogy nem helyez el olyan mappákban fájlokat amiket a normál telepített szoftverek esetén hajtódik végre.

A FTP Rush Portable letöltése után a szoftvert egy tömörített fájlként tárolták el, azt ki kell bontani egy mappába majd a szoftvert csak futtatni kell.

Az FTP kliens funkcionálisan minden azok munkafolyamatokat támogatja mint a telepíthető kiadása, sokkal kényelmesebben, egyszerűbben használható.

A szoftver több előre létrehozott profil szerint támogatja, hogy az integrált szolgáltatásokat futtatni tudjuk, azok a szoftver felhasználói felületén egy legördülő listán választható ki. A program akár a legtöbb felhasználóval rendelkező felhő szolgáltatók esetén is használható, a normál FTP, illetve SFTP hálózati kapcsolatok létrehozásához szükséges tevékenységek is az alábbi menüpontnál választhatóak ki.

A szoftvert minden kipróbálóknak megfelelő funkcionalitással készítették el ahol több panel, illetve kötegelt munkafolyamat indítására is lehetőség van. A fájlkezelő szoftverrel a fájlok mozgatása, másolása, szerkesztés, definiált módszerrel való kilistázása.

Felhő tárhelyekhez is használható az FTP Rush Portable

Az FTP Rush Portable panellal használható indítófelületén több panellal lehet az egy munkafolyamatok között navigálni, ami akár 10 fül egy adott időpontban való megnyitásával is lehetséges.

A felhasználói felülete egy áttekinthető, korszerű kinézettel, illetve alap szolgáltatásokat tartalmazó megoldás ami csak azokat a funkciókat tartalmazza amik fontosak fájlkezeléshez.

Ha egy telepítés nélkül futtatható FTP kliens szoftverre van szükséged abban az esetben a Multi Commander Portable, illetve az EF Commander Portable nevű szoftver is kipróbálható.

Az FTP Rush Portable egy ingyenes egyedi szolgáltatásokkal is rendelkező szoftver amivel fájlkezelési munkafolyamatok is elvégezhetőek. Nem kell installálni, ingyenesen használható. Felhő tárhelyeken tárolt fájlok kezeléséhez is használható, profil beállításokat tartalmaz a használatukhoz.

FTP Rush Portable

FTP Rush Portable Összefoglaló:

 • FTP Kliens
 • nem kell telepíteni
 • felhő tárhelyeket is támogat
 • paneles felhasználói felület
 • korlátlan egyidejű munkafolyamat futtatása
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.wftpserver.com/ftprush.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FTP Rush Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FTP Rush 32021-04-09 FTP Rush 3 (0)
  Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok […]
 • Alternate FTP 2.8502021-04-04 Alternate FTP 2.850 (0)
  Az Alternate FTP egy alapvető feladatokat ellátó FTP kliens program, amivel a távoli szerverhez csatlakozva a szokásos fájlkezelési […]
 • Free FTP Client 1.0.02021-03-06 Free FTP Client 1.0.0 (0)
  A Free FTP Client egy ingyenes FTP kliens amivel egy gyors, hatékony fájlkezelő szoftvert lehet használni. A Free alkalmazás egy […]
 • FileZilla 3.52.22021-03-06 FileZilla 3.52.2 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • FileZilla Portable 3.52.22021-03-06 FileZilla Portable 3.52.2 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]