FTP Rush 3.5.3

Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok hatékony igény szerinti, több csatlakozási módszerrel futtathatjuk. A Free alkalmazás FTP, SFTP, SOCKS csatlakozási módszerrel is használható. Támogatja a Dropbox, OnDrive, Drive, Amazon felhő szolgáltatásokat is. Kedvencek, mappák szinkronizálása.

A szoftver egy ingyenes fájlkezelő program azok számára akik egy ingyenes szoftverrel szeretnének fájlokat mozgatni egy szerverre ahol az azok szerkesztésükhöz biztosítson kiegészítőt. Az FTP Rush paneles indítófelülettel rendelkezik.

Az FTP Rush letöltése, illetve a telepítése után a program egy az FTP feladatokat használható szoftvereknél lényegesebb funkciókat lehet felfedezni ami a szoftver teljes körű futtatásához szükséges. Hordozható kiadásban is beszerezhető ha több gépen szeretnénk futtatni.

Az FTP Rush fájlkezelő Windows, Linux, Android, MAC rendszerekre kifejlesztették, irigykedhet minden olyan ember aki eddig megvásárolta a kereskedelmi szoftvereket mivel szinte minden azon funkciót biztosít amit egy hasonló fájlkezelési munkafolyamathoz szükséges.

A szoftver egy modern fájlmozgatási lehetőséget is támogat ahol a tartalmazó mappák közötti mozgatásakor a fájl tallózó funkcióval, vagy húzd és ejts módszerrel is lehetséges.

Korszerű FTP kliens szoftver az FTP Rush

Az FTP kliens az FTP Rush egyik pozitív jellemzője hogy több ma népszerű ingyen használható felhőszolgáltatás esetén is tökéletes integrációs módszerrel használható. Támogatja a Dropbox, OnDrive, Drive szolgáltatásokat ahol az ott eltárolt fájlok másolása, mozgatása, törlése, illetve rendszerezéséhez van lehetőség.

A szoftver használata esetén egyszerre több munkafolyamatot is lehet indítani így sokkal eredményesebb. A beállításoknál fájlszűrő funkciót, Proxy, módosítható felhasználói felszín színparaméterek, logolás menük jellemzőit lehet definiálni. A fájlkezelő szoftver alapvető beállításokat tartalmaz, egyszerűen használható.

A Total Commander fájlkezelő pluginok beszerezésével lehet több funkciót elérni vele, a WinSCP FTP kliens FTP fájlkezelési feladatoknál egy tökéletes Windows Tools.

Az FTP Rush egy ingyen használható fájlkezelő FTP kliens tevékenységekhez is amivel akár azon felhő alapú szolgáltatásokon történő fájlkezelési feladat is támogatott amiket ma már szinte minden Windows használó kipróbált.

FTP Rush

FTP Rush Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • FTP kliens
 • kedvencekhez funkció
 • egyszerű használat
 • Felhő alapú tárhelyekhez is
 • paneles felhasználói felület
 • testre szabható indítófelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.wftpserver.com/ftprush.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FTP Rush
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FTP Rush Portable 3.5.32022-06-05 FTP Rush Portable 3.5.3 (0)
  Az FTP Rush Portable egy telepítés nélkül használható FTP Kliens ami olyan funkciókat is tartalmaz amiket a hasonló szoftvereknél nem […]
 • AnyConnect 2.0.0.02021-08-14 AnyConnect 2.0.0.0 (0)
  Az AnyConnect egy ingyenesen használható FTP kliens amivel a számítógépen a szükséges fájlkezelési feladatot lehet elvégezni. A Free […]
 • Multi Commander 12.0.0.29032022-08-10 Multi Commander 12.0.0.2903 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 12.0.29032022-08-10 Multi Commander Portable 12.0.2903 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • Xftp Free 7.0 Build 01092022-08-01 Xftp Free 7.0 Build 0109 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]