FTP

AnyConnect 2.0.0.0

Az AnyConnect egy ingyenesen használható FTP kliens amivel a számítógépen a szükséges fájlkezelési feladatot lehet elvégezni. A Free alkalmazás FTP, SFTP, SSH protokollal áll rendelkezésre. Fogd és vidd módszerrel, Google Drive, Amazon, Dropbox, Microsoft Azure felhő tárhelyekhez is használhatjuk.

Az alkalmazással a számítógépen tárolt fájlokat lehet FTP hálózati csatlakozási módszerrel mozgatni, ahol a fájlok hatékony, kényelmes kezeléséhez szükséges funkciókat használhatjuk. Az AnyConnect felhő alapú tárhelyekre történő fájlok másolására is hatékony.

Az AnyConnect letöltése, illetve a telepítése után egy csak a legfontosabb szolgáltatásokkal rendelkező panelos indítófelületen lehet FTP, SFTP, SSH hálózati kapcsolatot létrehozni ahol a gépen található fájlok FTP hálózati kapcsolattal mozgathatóak, illetve el lehet tárolni a számítógépre.

A fájlkezelő eszköz azon fájlkezelési eseményhez is használható ahol egy, illetve egy mappa tartalmát szeretnék feladat listához hozzáadni. A program azokról néhány olyan adatot is meg tud jeleníteni ami a tartalmak mozgatásakor szükséges projekt listán a feladat időintervallumhoz szükséges.

A szoftver konfiguráláskor egy hatékony, áttekinthető, korszerű módszerrel lehet a fájlkezelési feladathoz szükséges beállításokat elvégeznünk.

Felhő tárhelyekhez is használható az AnyConnect

Az extra funkciója, hogy nem csak normál FTP fájlkezeléshez futtatható hanem akár Microsoft Azure, Dropbox, Amazon, illetve Google Drive szerverekre felmásolt tartalmakhoz is ideális ahol a program felületén egy integrált varázslófelületen keresztül lehet beírni azokat az adatokat amik a szerverre való csatlakozáshoz szükséges.

Fájlkezelési munkafolyamatokhoz az EF Commander, illetve az UltraFTP eszköze választható amivel a fájlok Windows, illetve tárhely között mozgatható, szerkesztő funkcióval biztosítják a fájlok módosítását amivel hatékonyabban lehet használni.

Az AnyConnect egy ingyenes fájlkezelő amivel FTP fájlkezelési feladatot lehet elvégezni. A szoftver a legnépszerűbb felhő tárhely szolgáltatásokhoz is támogatott ahol a fájlok feltöltése, illetve az azok letöltéséhez tartalmaz kiegészítőt.

AnyConnect

AnyConnect Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • FTP kliens
 • felhő alapú tárhelyek esetén is használható
 • egyszerű használat
 • FTP, SFTP, SSH protokoll támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://anyconnect.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AnyConnect
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FTP Rush 3.5.72024-02-02 FTP Rush 3.5.7 (0)
  Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok […]
 • Ant Commander 4.11.02024-06-11 Ant Commander 4.11.0 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • muCommander Portable 1.4.02024-05-03 muCommander Portable 1.4.0 (0)
  A muCommander Portable egy klasszikus felhasználói felülettel elérhető fájlkezelő program amivel több panelon listázhatjuk ki a […]
 • WinSCP Portable 6.3.32024-04-17 WinSCP Portable 6.3.3 (0)
  A WinSCP Portable egy fájlok háttérben FTP, SFTP, S3, SCP, WebDAV protokollal másolási feladataihoz remek FTP kliens amit akár […]
 • Multi Commander 13.5.0.29832024-04-02 Multi Commander 13.5.0.2983 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]

Szólj hozzá