Cyberduck 6.7.1

A Cyberduck egy profi könnyen használható FTP kliens alkalmazás ami rengeteg hasznos szolgáltatással fel van szerelve. Amellett hogy Magyar nyelven használható, támogatja az FTP, SFTP kapcsolatokat. Természetesen mint a hasonló szoftverek ő is tud szinkronizálni. Free alkalmazásként használható.

Szinte az összes említésre méltó funkcióval felszerelt rugalmasan használható FTP kliens alkalmazás a Cyberduck, ami a lehetőségeit tekintve bármikor felveszi a versenyt a prémium megoldásokkal.

A Cyberduck letöltése után a telepítés befejeztével azonnal használható, ahol egyből Magyar nyelven biztosítja azokat a funkciókat amire eredetileg tervezték.

A Cyberduck rengeteg hálózati protokollt támogat, a hagyományos FTP kapcsolaton felül akár sokkal biztonságosabb SFTP kapcsolatok is kiépíthetőek, ami után elvégezhetőek azok a feladatok amik a hasonló kliens alkalmazásokra jellemző. Fájlok mozgatása, feltöltése, letöltése, vagy akár két végpont közötti közvetlen szinkronizálás.

Új FTP kapcsolat létrehozásakor egy áttekinthető felületen választható ki hogy miként szeretnénk távoli számítógépekkel kapcsolatot létesíteni, közvetlenül itt adható meg a felhasználónév és a jelszó, választható port. Ha rendszeresen teszed ezt, akkor képes a belépő azonosítókat is megjegyezni.

A Cyberduck egyetlen parancs kiadásával ki tudja listázni a rejtett fájlokat is, könyvjelzők hozhatóak létre a kényelmesebb használat érdekében.

A beállításoknál fájlok szerkesztéséhez külön szoftver választható ki, korlátozható a sikertelen csatlakozások száma, külön szűrők alkalmazhatóak.

A Cyberduck egyetlen felületen ötvözi az egyszerű használhatóságot és a fájlkezeléshez szükséges funkciókat és ezt mind ingyenesen teszi.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette a FileZilla nevű programot, vagy a Tablacus Explorer-t ami akár több panelt is biztosít a könnyebb átláthatóbb navigálhatóság biztosításának az érdekében.

A Cyberduck egy biztonságos, kis erőforrás igénnyel rendelkező FTP kliens szoftver, ami tud szinkronizálni, FTP, SFTP, HTML és még számos ma elterjedt protokoll szerint dolgozni. Szükség esetén fájlok szerkesztéséhez külön szerkesztő programot is választhatsz.

Cyberduck

Cyberduck Összefoglaló:

 • FTP kliens program
 • FTP, SFTP, HTML protokoll támogatás
 • könnyen használható
 • kis erőforrás
 • biztonságos használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://cyberduck.io/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Cyberduck
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SmartFTP 10.0.2932.02021-12-03 SmartFTP 10.0.2932.0 (0)
   A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a […]
 • WinSCP 5.19.52021-11-26 WinSCP 5.19.5 (0)
  A WinSCP nevű szoftver titkosított útvonalon történő FTP fájlműveletek végrehajtását támogatja, tud szinkronizálni. rengeteg […]
 • Unreal Commander 3.57.14972021-11-20 Unreal Commander 3.57.1497 (0)
  Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás […]
 • CrossFTP Pro 1.99.92021-11-12 CrossFTP Pro 1.99.9 (0)
  A CrossFTP Pro egy modern, népszerű lehetőségeket biztosító FTP kliens szoftver, amire szinkronizálási feladatokat is rá tudsz bízni. […]
 • Xftp Free 7.0 Build 00882021-11-03 Xftp Free 7.0 Build 0088 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]