Chedot 75.0.3770.100

A Chedot egy ötletes, Chrome alapú böngésző, ami nem csak Skin szempontjából, hanem funkcionálisan is némileg eltérő, korszerűbb lehetőséget nyújt mint a Google megoldása. A szoftver automatikusan szinkronizál az azonnali használhatóság miatt. Tartalmaz képernyő felvevő, közösségi oldalakhoz integrációs szolgáltatásokat, Videó letöltőt a YouTube-hoz, WhatsApp integrációt, Proxy kliens kiegészítőt a privátabb biztonságosabb böngészéshez. Free alkalmazás, Magyar nyelvű.

A címben szereplő böngésző a Google termékének egy tuningolt kiadása ami több igen hasznos plusz funkcióval is rendelkezik, így a későbbiek folyamán nincs arra szükség, hogy további bővítményeket kelljen hozzá beszerezni. A Chedot ráadásul Magyar nyelvű.

A Chedot letöltése, installálása egyetlen kattintással lehetséges, majd azonnal testre is szabhatjuk, konfigurálhatjuk azokat a funkciókat amikre szükségünk van, nem az alapértelmezett beállítással szeretnénk használni.

A Chedot böngészője a Chromium nevű alkalmazástól sokkal elrugaszkodottabb funkciókat kínál a hétköznapokra használatra, azokat korábban csak bővítményekkel tudtuk megvalósítani.

Ilyen a beépített korszerű letöltésvezérlője, azt a YouTube esetén lehet használni külön ki lehet választani, hogy videót, vagy zenei fájl szeretnénk letölteni, lementeni a gépre. Ez annyira nem számít újításnak mivel ilyen kliens funkcióval a Slimjet is büszkélkedhet, sőt még telepítés nélküli kiadása is létezik. Ha nem akarjuk installálni. Az említett oldalra való navigáció után felajánlja annak a lehetőségét, hogy azt lementsük. Kényelmesebben kezelhetjük a Facebook közösségi tevékenységeket, csak be kell jelentkezni majd a legtöbbet használt funkciókhoz azonnal hozzáférhetünk.

Böngésző Proxy kliens funkcióval? Chedot…

Régió korlátozott tartalmak eléréséhez talán az egyik legtöbbek által használt módszer a Proxy kliens technológia igénybevétele, a program arra is megoldással szolgál, vele akár sokkal biztonságosabb böngészés lehet a végeredmény. A Chedot böngészőjével összehasonlítva az Opera rendelkezik még adatforgalom titkosítási eljárással.

A beállításoknál a Chedot azokat az opciókat biztosítja akárcsak a Chrome. Igaz néhány plusz beállítási lehetőség nem ártott volna, hogy még teljesebbé váljon.

A Chedot egy Magyar nyelvű, ingyenes böngésző, ami egy tovább fejlesztett Chrome. Videó letöltővel, Proxy klienssel, képlopóval, még fotó szerkesztőt is tartalmaz. Facebook integrációval és még több olyan lehetőséggel amire bármikor szükségünk lehet.

Chedot

Chedot Összefoglaló:

 • Böngésző
 • Chrome alapú
 • Proxy funkció
 • videó letöltő
 • képlopó funkció szerkesztővel
 • Facebook kliens
 • több választható Skin
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://landing.chedot.com/en


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Chedot
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Browser 89.0.8687.932021-03-26 CCleaner Browser 89.0.8687.93 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Microsoft Edge 90.0.818.392021-04-16 Microsoft Edge 90.0.818.39 (0)
  A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több […]
 • Vivaldi 3.7.2218.552021-04-15 Vivaldi 3.7.2218.55 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • Opera 75.0.3969.1712021-04-13 Opera 75.0.3969.171 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Brave 1.22.712021-04-04 Brave 1.22.71 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]