Ultra Adware Killer: Felejtsd el a nemkívánatos eszköztárakat…

Mostantól a múltnak tekinthetőek a nemkívánatos eszköztárak, amik a tudtodon kívül települtek a számítógépedre. Azok eltávolításához használd az Ultra Adware Killer nevű programot. Böngészőkhöz nélkülözhetetlen.

Telepítettél egy olyan ingyenes alkalmazást ami nemkívánatos meglepetést is tartogatott a számodra? Eszköztár, megváltoztatott kereső a böngészőn belül, sehogy nem tudod azt törölni, itt az Ultra Adware Killer.

A szoftver érdekessége, hogy nem kell telepíteni, csak futtatni, így a használata során nem szemetel, nem fogyasztja az értékes erőforrásokat.

Mivel adatbázis alapján dolgozik, így igen magas felismerési aránnyal detektálja a legkülönbözőbb területekről származó nemkívánatos eszköztárakat.

Az Ultra Adware Killer kezelése igen egyszerűre sikeredett. Futtasd, frissítsd az adatbázist, majd kezdeményezd a keresést.

Az eredményt egy igen áttekinthető füles elrendezésű menün belül jeleníti meg ahol kézzel adhatod meg neki hogy mit töröljön.

Nem csak a böngészőket tudja rendbe rakni, hanem a kéretlen összetevőkhöz tartozó regisztrációs adatbázis értékeit is törli, áttekinti az automatikusan futó szolgáltatásokat így minimalizálja annak az esélyét, hogy az visszaállítja az eredeti állapotot.

Talán az egyetlen hátránya az Ultra Adware Killer-nek, hogy Magyar nyelven nem tud, de némi ismerkedés után hamar felfedezhető rajta minden opció. Tovább fokozza az egyszerű kezelést az a tény, hogy semmilyen bonyolult beállítást nem igényel.

Könnyű gyors azonnali eredményeket szolgáltat. A jelentések később bármikor visszakereshetőek.

Ne feledd el igénybe venni a futtatása előtt a rendszer visszaállítási szolgáltatását sem.

Az Ultra Adware Killer képes egyetlen kattintással felkutatni a kéretlen eszköztárakat, igény esetén vissza tudja állítani a böngésződet a gyári állapotba, hogy több bosszúság ne érjen ezen a területen.

ultra adware killer felejtsd el a nemkivanatos eszkoztarakat-99715

Egy kattintással törölheted a kéretlen eszköztárakat az Ultra Adware Killer segítségével.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ultra Adware Killer: Felejtsd el a nemkívánatos eszköztárakat...
Szerző
Leírás
Mostantól a múltnak tekinthetőek a nemkívánatos eszköztárak, amik a tudtodon kívül települtek a számítógépedre. Azok eltávolításához használd az Ultra Adware Killer nevű programot. Böngészőkhöz nélkülözhetetlen.

Kapcsolódó szoftverek