Blog

Pocket Browser: Chromium motorra alapozó böngésző

Chromium motort használó böngésző amivel korlátlan lehetőségek választhatóak ki szinte bármilyen feladathoz ahol a szórakozás és a munka is maximális felhasználói élményhez szükséges funkciókkal készült. A Pocket Browser biztonságos használattal futtatható, privát feladatokhoz.

A remek, ideális erőforrás tulajdonságokkal rendelkező program javasolt szoftver azoknak akik egy olyan böngészőt szeretnének használni ami privát feladatokhoz is használható. Azokhoz a böngésző termékekhez tartozik ami sokkal kevesebb információt szolgáltat ki az adott munkafolyamatról.

Az alkalmazás, a Pocket Browser Chromium megoldását vette mint kiindulási alapnak, megjelenésben és funkcionálisan sok hasonló jellemzőt kap az aki ki használni szeretné. A szoftver címsora az oldalak nevének a begépelésére, illetve keresésre is használható. Kedvencek támogatással, szinkronizálással, minimális energiaráfordítással használhatjuk.

A tervezés igen lényeges központi eleme, hogy egyszerűen könnyen navigálhatóan lehessen kiválasztani azokat a funkciókat amik egy oldal gyors megtekintéséhez és a program futtatásához fontos.

Az oldalak megtekintésekor nem biztosít annyi adatot rólunk, ezt más alkalmazás esetén vagy kiegészítővel, esetleg további beállításokkal tudtuk kontrollálni. A Pocket Browser innen szerezhető be ha egy privát böngészőt akarsz használni, illetve a Chromium böngészőjénél már kedvencnek számító szolgáltatásokat is használnád.

Pocket Browser – Chromium alapú böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Pocket Browser: Chromium motorra alapozó böngésző
Szerző
Leírás
A Pocket Browser egy biztonságos, sokkal csekélyebb adat szivárgást szolgáltató böngésző azon felhasználók számára akik Windows rendszerre szeretnék beszerezni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá