Chrome, keresés címsorból, weboldalon belül

Ha az egyik legnépszerűbb programot, a Google Chrome böngészőjét futtatod, használd ki azt a képességét, hogy akár annak címsorából, közvetlen kereséseket indíthatsz adott tartalmak megtalálásához.

Sok felhasználó van úgy vele, hogy kedvenc weboldalukon célspecifikusan orientálódnak, tehát tisztában vannak azzal hogy az adott honlapon megtalálható az a tartalom ami őket érdekli, de a rendszeres frissítéseknek köszönhetően nem találják azt elsőre. Megoldást a weboldalak beépített keresője tud nyújtani. Van ettől egy még egyszerűbb lehetőség, ha a Chrome az alapértelmezett böngésződ.

Neki köszönhetően a böngésző címsorából egy lépésben tudsz keresni, majd a céltartalomra navigálni.

Itt nem is kell mást tenned, mint a Chrome címsorába begépelned az adott weboldal címét, majd a Space billentyű lenyomása után begépelni azt a kereső kifejezést ami érdekel. Az Enter gomb lenyomásával egyből az adott honlap beépített keresőjének a találati eredményei között találod magad.

Chrome kereső

Így tudsz keresni weboldalon belül címsorból a Chrome-al…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek