Chrome 39.0.2171.99: Továbbfejlesztett fiókkezelési szolgáltatással

Megérkezett az egyik legnépszerűbbnek tekinthető böngészőmotor legújabb verziója a Google Chrome 39.0.2171.99. Számos hibajavítás, és új szolgáltatás is felfedezhető benne, továbbfejlesztett fiókkezelést nyújt ezen túl.

Az aktuális változat többek között teljesen új Flash playert kapott, így kevesebb hibával, megfelelő gyorsaság mellett kerülnek megjelenítésre a weboldalakon található ezen jellegű tartalmak.

Változásokat a motorháztető alatt is tapasztalhatunk a Google Chrome 39.0.2171.99-ben. Áttekinthetőbben, könnyebben válnak kezelhetővé a Google fiókkal rendelkező felhasználók, a lapok fül mellett egy új menü jelenik meg ahol a fiókok szerkeszthetőek, felhasználóváltás kezdeményezhető, de akár itt nyitható inkognitóablak az anonimabb böngészés eléréséhez.

Szerencsére a Google Chrome 39.0.2171.99 továbbra is megőrizte azokat az előnyös szolgáltatásokat aminek köszönhetően az egyik legnépszerűbb böngészőmotornak számít, a gyorsaságát, áttekinthető felületét, mentett jelszavak kezelésének a lehetőségét. Tehát akik eddig is vele látogatták meg kedvenc weboldalukat, ma ismét újra kell, hogy indítsák azt.

Frissíts az új funkciókért

Továbbfejlesztett fiókkezelési szolgáltatást biztosít a legújabban elérhető Google Chrome 39.0.2171.99.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek