Blog

Windows 11 rendszeren is futtatható a Mozilla Firefox

Egy remek indítófelülettel kialakított böngésző ami a legmodernebb technológiát tartalmazza az oldalak megtekintéséhez. A konfigurációt importálni is tudjuk, a szoftverhez kiegészítőkből sincs hiány. A Mozilla Firefox címsora akár keresési feladatokhoz is kiváló, biztonságosan tudjuk az oldalakat megtekinteni. Windows 11 rendszeren is futtathatjuk különféle munkafolyamatokhoz.

Legyen szó oldalak megtekintéséről vagy Stream adatfolyamok lejátszásáról a szoftver minden fontosabb funkciót tartalmaz amit akár különleges feladatokhoz is teljessé tudunk tenni pluginok installálásával, teljes mértékben testre szabható. A szoftver adathalász blokkoló konfigurációt is tartalmaz amivel akár blokkolni tudjuk az ismeretlen, veszélyes oldalakat, illetve tartalmakat, biztonságosabban tudunk böngészni. A Mozilla Firefox a Windows rendszerre installált böngészőkből importálni tudja a beállításokat, illetve a könyvjelzőket. Az oldalaink gyors megtekintéséhez remek böngésző beállításainál konfigurálható a jelszavak importálása. Konfigurálhatjuk, hogy a böngésző indulásakor a többször megtekintett oldalainkat nyissa meg.

Windows 11 rendszerre is ideális

A szoftverrel akár sokkal kényelmesebben tudunk a lapokon megnyitott oldalak között váltani amivel az azok sorrendje is módosítható, akár hozzáadhatjuk a könyvjelzőinkhez. A szoftver indítófelületén megjeleníthető, illetve elrejthetőek a fölösleges funkciók, a könyvjelző sávja is letiltható. A böngészési szokásainkhoz kiválóan illeszkedő program zenei tartalmak, illetve Videók megtekintésekor feliratokat is meg tud jeleníteni, amivel módosíthatjuk a feliratok karaktereinek a paraméterit.

A szoftver egy kiváló esztétikai felülettel futtatható szinkronizálható böngésző amivel akár kedvencekből férhetünk hozzá a gyakrabban megnyitott oldalainkhoz. A könyvjelző támogatással, Windows 11 operációs rendszeren is kifogástalan böngésző a Mozilla Firefox innen érhető el.

Mozilla Firefox – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 11 rendszeren is futtatható a Mozilla Firefox
Szerző
Leírás
Egy modern szolgáltatásokkal elérhető böngésző a Mozilla Firefox ami Windows 11 rendszeren is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá