System Ninja – Böngészők tisztítása

A már fölöslegessé vált böngésző előzmények nem csak hogy lassabbá teszik a használt szoftveredet, de biztonsági kockázatokat is hordozhatnak magukban. Azokat könnyen kipucolhatod a System Ninja segítségével.

Maga a program egy univerzális karbantartó szoftver, ami a böngésző előzmények törlésén felül a merevlemezt is optimalizálni tudja, nem is beszélve arról hogy a Startup elemei is rendbe rakhatóak, így további plusz csikarható ki a Windowsból. Az egyszerű, átlátható felhasználói felületet, hatékony kezelés és garantált rendszer gyorsítási lehetőségek jellemzik.

Ha a System Ninja megoldásával szeretnéd a böngésződ előzményeit eltávolítani, a következőket kell, hogy tedd. Miután telepítetted és elindítottad a programot jelöld be a jobb vezérlőpanelon az internetes gyorsítótár, sütik, előzmények opciót, természetesen ez alapértelmezés szerint be vannak jelölve, ez megváltoztatható, kivehető az elől a pipa amit nem akarsz rá bízni.

Egyetlen kattintással elindítható a keresés, illetve azok törlése. Kifejezetten egyszerű a használata.

Gyorsítsd, tisztítsd a böngésződet

Így pucolhatod ki könnyedén a böngésződet a System Ninja segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek