Dizájnos, osztott képernyő támogatással rendelkező böngésző: Opera Neon

Az alkalmazás az Opera Neon az egyik legfelhasználóbarátabb böngészők táborát gazdagítja, rengeteg hasznos kényelmi funkció áll rendelkezésre amivel az azonnali oldal megjelenítés és a látványosság valósul meg egyetlen programon belül.

Az osztott képernyős megjelenést is támogató Opera Neon némileg más megközelítésből lett megtervezve mint a fő fejlesztői termék, ez nem csak kinézetben hanem funkcionálisan is azonnal észrevehető. A címben említett böngészőből néhány népszerű funkció kimaradt, ilyen az alapértelmezés szerint jelen lévő VPN szerver lista csatlakozási lehetőségekkel, itt manuálisan kell konfigurálni, szerencsére ezzel sincs túl sok gond. Az Opera Neon oldalsávban képes megjeleníteni azokat a kedvenc oldal listákat amiket rendszeresen megtekintünk, így azt a böngésző indítása után azonnal, egyetlen kattintással lehet megnyitni. Gyors tárcsázó, vizuális lapok, Omnibox, csak hogy néhány olyan kiegészítő funkcióról essen szó amivel többet kínál a hasonló böngészőktől a jelenlegi kínálat szerint. Tartalmaz még beépített képlopót, multimédiás centert, és még számos hasznos Toolst ezekre mind szükség lehet. Az osztott képernyős módban egyszerre két párhuzamos munkamenetre is lehetőség van, két külön oldal is megjeleníthető, ez nem megy a teljesítmény rovására. Itt található a legújabb kiadása.

Opera Neon – Ingyenes gyors böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Dizájnos, osztott képernyő támogatással rendelkező böngésző: Opera Neon
Szerző
Leírás
Ingyenes, gyors, több különleges kedvencek támogatással rendelkező eszközt is tartalmazó böngésző. Opera Neon

Kapcsolódó szoftverek