Blog

Naptár, visszaszámláló és még számos érdekes funkció fedezhető fel a Whale böngészőjében

Egy teljesen új még kevésbé ismert böngésző, ami több olyan funkciót is tartalmaz, amit eddig a hasonló konkurens termékek esetén csak kiegészítővel lehetett igénybe venni. Ilyen a Whale beépített visszaszámláló funkciója a képlopó, illetve a szövegfordító.

A böngésző rengeteg meglepetést tud okozni azok számára akik fontosnak tartják, hogy egy ilyen alkalmazás anélkül lásson el adott feladatokat, hogy külön kiegészítőt telepítenénk hozzá. A szoftver a gyorsaságán kívül több alapból hozzáadott kiegészítővel teszi széles körűbbé, egyben különlegesebbé a böngészés élményét. A Whale az oldalak megtekintését az ahhoz szükséges funkciók elérését egy igen mutatós oldalsávval teszi lehetővé, tartalmaz még képlopót, szövegfordítót, visszaszámlálót, valutaváltót, naptár kedvencek támogatást több tartalmi rendszerezési lehetőséggel.

A netezésre alkalmas program a szokásos beállításokkal rendelkezik, alapértelmezett oldalak megadása, skinezhetőség, saját egérgesztus vezérlés hozzárendelése, és még ezen kívül több olyan konfigurációs Tools amivel pillanatok alatt egy maximális felhasználói élményt biztosító programot használhatunk. Kifejezetten a különlegességei közzé tartozik a beépített média lejátszó zenei fájlokhoz. Az ingyenes még korai fejlesztés alatt álló böngésző, a Whale innen tölthető le.

Whale böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Naptár, visszaszámláló és még számos érdekes funkció fedezhető fel a Whale böngészőjében
Szerző
Leírás
Kiváló funkciókkal rendelkező böngésző naptárral: Whale

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá