Opera Neon 1.0.2459.0

Az Opera Neon egy felhasználóbarát megközelítést alkalmazó, gyors, megbízható böngésző, ami számos kényelmi funkcióval fel van szerelve. Tartalmaz egy beépített képlopót, illetve egy multimédiás segédet amivel a YouTube, illetve Vimeo megosztóportálokon közzétett tartalmak rugalmasabb kezelésében lehet hasznos. Kedvencek támogatás, Inkognitó mód, osztott képernyős futtatási lehetőség jellemzi. Free alkalmazás.

Ha egy gyors, megbízható böngészőt szeretnél, ami biztosít minden egyes alapvető funkciót, ami a kor elvárásainak megfelel akkor itt az Opera Neon nevű böngésző.

Az Opera Neon letöltése után az alkalmazás egyetlen kattintással telepíthető, ezt követően egy igazán modern, jól navigálható, testre szabható kezelőfelület fogad, ahol „ kedvenc oldal „ hivatkozásokat is létrehozhatsz az általad favorizált oldalak hozzáadásával.

Az Opera Neon böngészője minimális beállítást igényel, megváltoztatható az alapértelmezett kereső, megadható, hogy a letöltött fájlokat hová mentse el, konfigurálhatsz Proxy-kat, testre szabható az adott oldalak megjelenése, importálhatsz más böngészőkből előzményeket.

Az Opera Neon fontosabb funkcióit tekintve, tartalmaz egy beépített képlopó funkciót, ami inkább megnyitott weboldalak adott részleteinek a megörökítésére használható fel. Az így elkészített fotókat automatikusan kategorizálni tudja. Osztott képernyő állrendelkezésre a párhuzamos munkafolyamatokhoz.

Ha rendszeresen tekintesz meg videókat a YouTube-on, az azok hivatkozását kedvencekhez lehet adni, így azt később sokkal egyszerűbben el tudod érni. Szolgáltat még egy Task Manager szolgáltatást, amivel áttekintheted azokat a folyamatokat, amiket a böngésző futtat, természetesen azokat adminisztrálni is lehet. Szükség esetén azokat le is állíthatod A privátabb tartalmak Inkognitó módban is megnyithatóak.

Szintén rengeteg hasznos funkciót biztosító böngészőmotor az Opera, ha az extra funkciókat tartod szem előtt, akkor a Brave megoldását érdemes kipróbálnod. Az Epic Privacy Browser VPN funkciót is biztosít a kipróbálói számára.

Az Opera Neon egy kedvencek támogatással, intelligens címsor szolgáltatással, beépített képlopó, illetve Task Manager szolgáltatással ellátott gyors böngésző, ami a felhasználóbarát megközelítést tartja szem előtt.

Opera Neon

Opera Neon összefoglaló:

 • Böngésző
 • szinkronizálási lehetőségek
 • kedvencek támogatás
 • beépített Task manager
 • képlopó funkció
 • osztott képernyős mód
 • Minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.opera.com/hu/computer/neon


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Opera Neon
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Iridium 2022.04.1002022-05-16 Iridium 2022.04.100 (0)
  Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját […]
 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Opera 86.0.4363.592022-05-12 Opera 86.0.4363.59 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Opera Portable 86.0.4363.592022-05-12 Opera Portable 86.0.4363.59 (0)
  Az Opera Portable egy igen gyors, rengeteg különleges funkciót biztosító böngésző. Különleges funkciói közzé tartozik, az úgynevezett […]
 • Google Chrome Canary 103.0.5014.02022-04-23 Google Chrome Canary 103.0.5014.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]